Sprekersagenda eind 2023 Nicol
blog-magische-woorden
Nicol_Tadema
blog-magische-woorden
09/07/2023
1 min
0

Het stuiterseizoen staat voor de deur...

09/07/2023
1 min
0

Maandag sprak ik tijdens de Communicatiejaardag van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Ik dacht heel even dat er een rookmachine was ingezet zodat mijn opkomst op het podium nog magischer zou zijn. Dat zat toch even anders.

De rookmachine bleek in werkelijkheid een medewerker van de congreslocatie die het stof van het podium veegde. Het is ongelofelijk hoeveel stof zich ophoopt in die rustige zomermaanden dat er vrijwel geen seminars, presentaties en congressen plaatsvinden. 

Maar nu…. begint het seizoen weer. En hoe! De energie die ik opdeed in de rustige zomermaanden deelde ik gisteren met zo’n 150 communicatieprofessionals van het ministerie. En ik heb nog genoeg energie over om de komende maanden te stuiteren op de podia van:

12 september                        Recruiters Innovation Event | ‘Is ChatGPT dé oplossing voor het schrijven van goede vacatureteksten’?
14 september                        Copywritersacademy/IFBDE | De 7 magische woorden
15 september Recruitmentfestival in de zon | De 7 magische woorden in recruitment
5 oktober                              Het Taalcongres – Expeditie Content | Resultaten beïnvloeden met 7 magische woorden - VOL!
6 oktober                              Baandomein | Verleiden met vacatureteksten
9 oktober                              Copywritersacademy/IFBDE | Tekst werkt
12 oktober                             PRINTMATTERS Vakdag 2023 | Conversie-crisis? Stagnerende sollicitaties? Schamele salescijfers? ‘
3 november                          Beïnvloed het brein met copy (eigen masterclass in Amersfoort)

Ik ben benieuwd: schuif jij aan bij een van deze sessies, workshops of masterclasses? Ik kan niet wachten om jou mee te nemen in hoe jij jouw resultaten verhoogt door slimmer te communiceren.

PS Organiseer jij een congres of seminar? En heb jij een stofvrij, stuiterbestendige podiumplek? Whihoe! Bel mij via + 31 6 11 76 08 46 of stuur een DM. Een rookmachine zou leuk zijn 😉

Reacties
Categorieën