Bij uitstek geschikt voor:

marketeers

communicatieprofessionals

copywriters

ondernemers

tekstschrijvers

Kennismaken

Zoek jij een trainer/coach zoekt die monotoon een standaardverhaal komt afdraaien over neurocopywriting? Dan ben ik niet je vrouw. Recht voor z’n raap? Dat ben ik wel. 


Ervaar het door direct een vrijblijvende afspraak te plannen. Ook handig als je wil overleggen of deze dagtraining over neurocopywriting goed aansluit bij jouw doelen. Ik spreek je snel.
Plan zelf een afspraak

Meestgestelde vragen:

Wat is de gemiddelde tijdsinvestering van de training?

De gehele trainingsperiode is 12 weken. Er is elke 2 weken 1 contactmoment waarvan 2 x circa 3 uur op locatie (Den Dolder) en 4 x 1,5 uur online.

De weken tussen de coaching besteed je circa 1,5 uur per week aan het volgen van de videolessen én een voorbereidende opdracht. Ook doe je online examen.

Alles bij elkaar opgeteld: ongeveer 20/22 uur om die kennis op te doen om jouw resultaten te verhogen .

Is de training in het Nederlands of Engels?

Allebei. De 120 videolessen door dr. Robert Cialdini en het assessment zijn in het Engels. Bij deze videolessen kan je kiezen voor Engelstalige ondertiteling.

De online en offline coachingsessies worden in het Nederlands gegeven.

Kan ik niet gewoon de videolessen volgen bij het Cialdini Institute?

Dat kan absoluut. Je doet dan dezelfde kennis op voor een bedrag van $ 1497,00 per persoon, ik kan dat eenvoudig voor je activeren als je mij mailt op ikwil@scorenmetwoorden.nl.

De meerwaarde van het 12 weken-traject is dat ik jou (en je collega's) coach bij het maken van de vertaalslag van deze kennis naar jouw praktijkcase. Dit doen we in groepsverband waardoor je nog eens meer kennis opdoet.