Schrijftraining Dag clichés, hallo sollicitaties

dé schrijftraining waar je leert scoren met vacatureteksten (inclusief handige ChatGPT-prompts) 

Ik ben erbij 
21 maart 2024 in Breukelen
Michael Redda,

recruiter en headhunter

Voor mij was het een eyeopener in een veel breder perspectief dan alleen kandidaatgericht schrijven. Het vermogen om psychologisch te kunnen sturen met tekst in mijn vakgebied was een leermoment.
Liv Weggers,

content marketeer

Ik was echt verrast van hoeveel ik er nog van leerde.  Alles was direct toepasbaar en daardoor superrelevant en waardevol.

Peter van Overbeek, 

senior recruiter

 Praktische, concrete tips die ik direct dezelfde dag nog in heb kunnen zetten. De tijd vloog voorbij. En mooi dat er (positief / opbouwend) voorbeelden van je 'eigen' bedrijfswebsite worden besproken.”

Nee, ik beloof jou niet meer sollicitanten.
Ik geef je wel alle tips en tools om betere resultaten te behalen.
Want zeg nu zelf: wil je liever 3 goede sollicitaties of 50 middelmatige reacties?

De vacaturetekst is het meest gebruikte middel in arbeidsmarktcommunicatie. Met de juiste wervende woorden verleid je de juiste kandidaat. En geef je jouw werkgeversmerk een lekkere boost.

Maar de hamvraag is: hoe schrijf jij zo'n goede vacaturetekst om die resultaten in je zak te steken? Bijvoorbeeld door gebruik te maken van een vaste opbouw, jezelf te onderscheiden van de massa en door samen te werken met jouw nieuwe stagiairs: ChatGPT en Gemini .
Het is dan ook geen toeval dat die (en nog veel meer) punten op de agenda staan voor de schrijftraining op donderdag 21 maart 2024 in Breukelen.  En na de training? Ga je naar huis met bakken vol kennis én inspiratie, mijn boek Tekst werkt en 12 maanden toegang tot de e-learning 'Scoren met vacatureteksten'. 

Ik scoor een stoel


nog 9 plekken
Sanne Menting,P & O adviseur

De vacatureteksten doen goed hun werk. We ervaren echt al een gerichter respons en vooral hele leuke reacties in de motivatiebrieven, waarin verwezen wordt naar specifieke zinnen uit de vacaturetekst.

Bas van de Heerden, marcomprofessional

Een aanrader: ik heb veel geleerd en uit de training concrete actiepunten gehaald waar ik meteen mee aan de slag kan. Het was ook erg fijn dat je onze vacatureteksten had bekeken en daar inhoudelijk op in ging.

Hanny Durkstra,communicatieadviseur /amc

De training bevat ontzettend veel praktische tips waarmee ik meteen aan de slag kan! Zoals en handige structuur van de vacaturetekst, wat er wel en niet in hoeft. En dat de vacaturetekst lekker kort mag! 

21 maart 2024

 maximaal 15 deelnemers

nog 9 plekken 

* 23 mei 2024 volgende optie

484

inclusief mijn boek Tekst werkt t.w.v. €  27,98, 1-op-1-feedback t.w.v. € 76,00 en 1 jaar toegang e-learning t.w.v. € 198,00

09:30 tot 16:00 uur

inclusief lekkere lunch

Breukelen

goed bereikbaar met auto en ov

Op de agenda

stap voor stap door de vacaturetekst: van functietitel tot afsluiting

ontmoet je nieuwe stagairs ChatGPT en Bard 

 schrijf efficiënt en effectief volgens een vaste opbouw

onderscheid met jouw schrijfstijl en Job Value Proposition

  schrijf doelgroepgericht voor bereik én preselectie

win prijzen met de beruchte en befaamde bullshit-bingo

Wat kost dat?

De investering voor deze masterclass is 484 per persoon.

Da's inclusief een lekkere lunch, gegarandeerd lachen, 12 maanden toegang tot mijn e-learning t.w.v. € 198,00, 1-op-1-feedback op een vacaturetekst t.w.v. € 76,00 en mijn boek Tekst werkt t.w.v. € 27,98. En exclusief BTW.

Ik reserveer mijn stoel maak het onmogelijke mogelijk

Voor wie?

De schrijftraining is voor iedereen die wilt scoren met betere vacatureteksten.
Eerder schoven aan: recruiters, hr-professionals, tekstschrijvers, communicatiemedewerkers, recruitment marketeers en ondernemers.
En voor wie is de training niet geschikt? Als jij saaie mensen wilt (blijven) werven met saaie teksten. Of genoeg antijeukmiddel in huis hebt zodat je kan (blijven) smijten met clichés. 

Lekker praktisch

Geen stoffige theorie, wel direct bruikbare inzichten, praktische tips en.  herkenbare praktijkvoorbeelden.
De kennis die ik deel, baseer ik op onderzoeken en > 20 jaar ervaring. En jij? Jij kan die opgedane kennis direct toepassen bij het schrijven van jouw eerstvolgende wervende tekst.

Energie

Je hebt van die sessies waar trainers monotoon een standaardverhaal afdraaien. Dit is niet zo’n training. 
Sterker nog: hierbij een waarschuwing. Het kan zijn dat ik tijdens de training op een tafel klim, er een kameel voorbijkomt of dat jij je opeens in een polonaise bevindt (waargebeurd).

diversiteit vacatureteksten

Netwerken

Alle deelnemers hebben het hetzelfde doel: resultaat verhogen door betere vacatureteksten te leren schrijven.
De één werft voor een corporate, de ander is een bureaurecruiter. Allemaal uit uiteenlopende sector. Van techniek tot zorg. Juist door de verschillende invalshoeken leer jij het meest.

null                                      

Ik schreef al duizenden vacatureteksten

Voor uiteenlopende bedrijven waaronder Goodhabitz, Rijksmuseum en Transavia. Ook schreef ik 3 boeken waarin de vacaturetekst staat. In mijn laatste boek 'De 7 magische woorden' schrijf  ik over het beïnvloeden met taal.

In 2011 richtte ik Voor Tekst op; dit bureau groeide al snel uit tot het grootste tekstbureau dat is gespecialiseerd in teksten voor de arbeidsmarkt. Ik verkocht het bureau in 2022. En nu dan? Nu deel als trainer, spreker en auteur mijn kennis en ervaringen als het gaat over het scoren met woorden.

Meer weten?

Ik beantwoord graag je vraag of geef je het laatste duwtje in de rug om je in te schrijven.
Stel je vragen tijdens een korte call