Schrijftraining Dag clichés, hallo sollicitaties

dé schrijftraining waar je leert scoren met vacatureteksten (inclusief handige ChatGPT-prompts) 

Ik ben erbij 
23 mei in Breukelen
Michael Redda,

recruiter en headhunter

Voor mij was het een eyeopener in een veel breder perspectief dan alleen kandidaatgericht schrijven. Het vermogen om psychologisch te kunnen sturen met tekst in mijn vakgebied was een leermoment.
Liv Weggers,

content marketeer

Ik was echt verrast van hoeveel ik er nog van leerde.  Alles was direct toepasbaar en daardoor superrelevant en waardevol.

Peter van Overbeek, 

senior recruiter

 Praktische, concrete tips die ik direct dezelfde dag nog in heb kunnen zetten. De tijd vloog voorbij. En mooi dat er (positief / opbouwend) voorbeelden van je 'eigen' bedrijfswebsite worden besproken.”

Nee, ik beloof jou niet meer sollicitanten.
Ik geef je wel alle tips en tools om betere resultaten te behalen.
Want zeg nu zelf: wil je liever 3 goede sollicitaties of 50 middelmatige reacties?

De vacaturetekst is het meest gebruikte middel in arbeidsmarktcommunicatie. Tegelijkertijd is de gemiddelde tekst saai. Nietszeggend. En wollig.

Hoe schrijf jij een goede vacaturetekst waarmee je jouw droomkandidaat bereikt? Bijvoorbeeld door gebruik te maken van een vaste opbouw, jezelf te onderscheiden van de massa en door samen te werken met jouw nieuwe stagiairs: ChatGPT en Gemini  .
Het is dan ook geen toeval dat die (en nog veel meer) punten op de agenda staan voor de schrijftraining op donderdag 23 mei in Breukelen.  En na de training? Ga je naar huis met bakken vol kennis én inspiratie, mijn boek Tekst werkt en 12 maanden toegang tot de e-learning 'Scoren met vacatureteksten'. 

Scoor 1 van de 14 plekken


nog 3 beschikbaar
Sanne Menting,P & O adviseur

De vacatureteksten doen goed hun werk. We ervaren echt al een gerichter respons en vooral hele leuke reacties in de motivatiebrieven, waarin verwezen wordt naar specifieke zinnen uit de vacaturetekst.

Bas van de Weerden, marcomprofessional

Een aanrader: ik heb veel geleerd en uit de training concrete actiepunten gehaald waar ik meteen mee aan de slag kan. Het was ook erg fijn dat je onze vacatureteksten had bekeken en daar inhoudelijk op in ging.

Hanny Durkstra,communicatieadviseur /amc

De training bevat ontzettend veel praktische tips waarmee ik meteen aan de slag kan! Zoals en handige structuur van de vacaturetekst, wat er wel en niet in hoeft. En dat de vacaturetekst lekker kort mag! 

23 mei 

donderdag
nu nog 3 plekken bsb

617

inclusief mijn boek Tekst werkt t.w.v. €  27,98, 1-op-1-feedback t.w.v. € 76,00 en 1 jaar toegang e-learning t.w.v. € 198,00

09:30 tot 16:00 uur

inclusief lekkere lunch

Breukelen

goed bereikbaar met auto en ov

Op de agenda

stap voor stap door de vacaturetekst: van functietitel tot afsluiting

ontmoet je nieuwe stagairs ChatGPT en Gemini.

 schrijf efficiënt en effectief volgens een vaste opbouw.

onderscheid met jouw schrijfstijl en Job Value Proposition

  schrijf doelgroepgericht voor bereik én preselectie.

win prijzen met de beruchte en befaamde bullshit-bingo.

Esther Lankman

coördinator werving

Wat er voor mij echt uitsprong? Nicols tomeloze energie en enthousiasme over het onderwerp van de training

Annemarie LootsmaHR-professional

Ik heb veel geleerd en dat kan ik direct toepassen in mijn werk. Ook veel inspiratie opgedaan door de vele praktijkvoorbeelden.

Ineke de Ligt

HR-adviseur

Leuke interactieve training, de dag vloog voorbij! Ook veel praktische handvatten waarmee we gelijk aan de slag kunnen gaan.

Wat kost dat?

De investering voor deze training is 617 per persoon. Dat is exclusief BTW en inclusief:

koffie, thee en een lekkere lunch.

gegarandeerd lachen. 

12 maanden toegang tot mijn e-learning t.w.v. € 198,00.

1-op-1-feedback op een vacaturetekst t.w.v. € 76,00. 

mijn boek Tekst werkt t.w.v. € 27,98. 

Voor wie?

De schrijftraining is voor iedereen die de beste kandidaten uit de arbeidsmarkt wil leren verleiden met goede vacatureteksten.
Eerder schoven aan: recruiters, hr-professionals, tekstschrijvers, communicatiemedewerkers, recruitment marketeers en ondernemers.
En voor wie is de training niet geschikt? Als jij saaie mensen wilt (blijven) werven met saaie teksten. Of genoeg anti-jeukmiddel in huis hebt zodat je kan (blijven) smijten met clichés. 

Lekker praktisch

Geen stoffige theorie, wel direct bruikbare inzichten, praktische tips en.  herkenbare praktijkvoorbeelden.
De kennis die ik deel, baseer ik op onderzoeken en > 20 jaar ervaring. En jij? Jij kan die opgedane kennis direct toepassen bij het schrijven van jouw eerstvolgende wervende tekst.

Energie

Je hebt van die sessies waar trainers monotoon een standaardverhaal afdraaien. Dit is niet zo’n training. 
Sterker nog: hierbij een waarschuwing. Het kan zijn dat ik tijdens de training op een tafel klim, er een kameel voorbijkomt of dat jij je opeens in een polonaise bevindt (waargebeurd).

diversiteit vacatureteksten

Netwerken

Alle deelnemers hebben het hetzelfde doel: resultaat verhogen door betere vacatureteksten te leren schrijven.
De 1 werft voor een corporate, de ander is een bureaurecruiter. Allemaal uit uiteenlopende sectoren. Van techniek tot zorg. Juist door de verschillende invalshoeken leer jij het meest.

null                                      

Ik schreef al duizenden vacatureteksten

Voor uiteenlopende bedrijven waaronder Goodhabitz, Rijksmuseum en Transavia. Ook schreef ik 3 boeken waarin de vacaturetekst staat. In mijn laatste boek 'De 7 magische woorden' schrijf ik over het beïnvloeden met taal.

In 2011 richtte ik Voor Tekst op; dit bureau groeide al snel uit tot het grootste tekstbureau dat is gespecialiseerd in teksten voor de arbeidsmarkt. Ik verkocht het bureau in 2022. En nu dan? Nu deel als trainer, spreker en auteur mijn kennis en ervaringen als het gaat over het scoren met woorden. Ook ben ik Ethical Influence Practioner en certified Cialdini Coach.

Meer weten?

Ik beantwoord graag je vraag of geef je een laatste duwtje in de rug om je in te schrijven voor deze schrijftraining over vacatureteksten.
Stel je vragen tijdens een korte call