Beïnvloed jouw resultaten met de 7 magische woorden 

hét goochelboek voor tekstschrijvers, marketeers, salesprofessionals en ondernemers.

Als jij een professional bent die woorden inzet om lezers te overtuigen, dan is dit boek een must read. Waarom? Omdat je met de juiste inzet van 7 alledaagse woorden jouw resultaten kan verhogen.

Met de magische woorden kan jij het lezersgedrag sturen zodat jouw lezer eerder/vaker/sneller:

  • jouw product of dienst koopt.
  • een whitepaper downloadt.
  •  een contactformulier invult.
  • klikt op de sollicitatiebutton.
  • 'ja' zegt tegen jouw offerte.
"Ik onderschat nooit meer de kracht van 1 enkel woord."
Nicol deelt in ‘De 7 magische woorden’ haar trukendoos met ons als lezer. Ze laat zien hoe je met de juiste aanpak doeltreffend je doelgroep beïnvloedt.


Er zijn slechts 7 simpele woorden voor nodig. Die, als ze juist worden toegepast, een enorm effect hebben. Als copywriter weet ik 1 ding zeker: ik onderschat nooit meer de kracht van 1 enkel woord.
Daniëlle van Rijen, copywriter
"Voor iedereen die meer resultaat wil behalen met copywriting."
Een superinteressant boek voor iedereen die meer resultaat wil behalen met copywriting.


Je leert hoe je kunt toveren met woorden en ontdekt de geheimen van neuromarketing en beïnvloedingstechnieken.
Michiel Brand, copywriter en SEO-specialist
"Verplichte kost voor iedere marketeer en tekstschrijver."
Het grootste pluspunt van 'De 7 magische woorden' is dat je anders naar teksten gaat kijken.


De 7 magische woorden' prikkelt en daagt uit. Dit maakt het boek tot verplichte kost voor iedere marketeer en tekstschrijver die zijn overtuigings-skills wil aanscherpen. Want hoe goed je ook schrijft, als de lezer niet doet wat je wilt, heb je er weinig aan. 
Rutger Steenbergen, online marketeer
27,98

Slimmer schrijven en resultaten verhogen

Denk je nu: ‘wat zijn die 7 magische woorden’? Het is een logische vraag. Op pagina 12 onthul ik alle woorden. In de daaropvolgende hoofdstukken ontdek je per magisch woord hóé jij de bijbehorende beïnvloedingstechnieken activeert. Inclusief praktische tips en herkenbare voorbeelden.

De kans is trouwens groot dat je de 7 woorden nu al gebruikt in jouw teksten. Het zijn namelijk doodnormale woorden. Maar benut je de magische krachten er al van? Uit mijn analyse blijkt dat in de meeste teksten de woorden niet goed worden gebruikt.

Alleen als jij de woorden slim inzet, betover jij jouw lezers en oefen je invloed uit op jouw resultaten. 

Bastiaan Vercouteren 

blogger en blogtrainer

"Ik durf geen zin meer met 'maar' te beginnen…"

"Ik voel me na het lezen van dit boek als Hans Klok."

Ik voel me na het lezen van dit boek als Hans Klok. Hij geeft een show, ik steel de show met mijn volgende tekst en ik weet zeker dat jij dat na het lezen van dit boek ook wil én kan.

Ik ga het niet echt onder stoelen en banken steken: ik ben dol op ‘De 7 magische woorden‘.

Ik beloof je dat je anders naar je teksten gaat kijken of je nu een ervaren tekstschrijver of een beginnende marketeer bent.

Kim Pot, marketingadviseur en tekstschrijver
"Goocheltrucs die iedereen wel onder de knie wil krijgen, schrijver of niet."
Een ‘goochelboek’ voor iedereen die met woorden wil goochelen, noemt ze het zelf. Waarbij ze bijvoorbeeld laat zien hoe je de resultaten soms al kunt verdubbelen door maar 1 letter toe te voegen.


Kijk, dat zijn natuurlijk goocheltrucs die iedereen wel onder de knie wil krijgen, schrijver of niet.
Peter Boerman, hoofdredacteur Werf& 
"Na het lezen van dit boek leg je elk woord op de weegschaal."
Met 1 magisch woord schrijf je de belangrijkste boodschap op een andere manier. Beter, overtuigender, resultaatgerichter. Laat staan wat je bereikt met 7 van deze magische woorden!

Ik gebruik dit boek als een checklist voor mijn teksten. En als inspiratiebron. “Leg elk woord op een weegschaal”, hoor je vast wel eens als copywriter of marketeer. Na het lezen van dit boek doe je dat ook daadwerkelijk.
Iris Wright, copywriter en trainer

De verkoop paperback 'De 7 magische woorden' verloopt via Managementboek. Bestel je het op werkdagen vóór 21:00 uur? Dan heb je het boek de volgende werkdag al in huis. Wil je echt héél graag een gesigneerd exemplaar? Regel ik persoonlijk voor jou: stuur een mail aan ikwil@scorenmetwoorden.nl. O ja, het ISBN-nummer is 9789082606867.

Wil je dit boek voor jouw hele team bestellen? Cadeau doen aan zakenrelaties? Slim.

Vanaf >10 boeken is een korting mogelijk. 

Kom in contact 
of bel mij via + 31 6 11 76 08 46
17,98

Boekenkast vol en/of liever een e-book?

Speciaal voor jou is er ook een e-book (PDF-versie zonder DRM) van het goochelboek voor tekstschrijvers, marketeers en andere professionals die met tekst willen overtuigen. Extra voordeel van het e-book 'De 7 magische woorden' is dat je via de handige linkjes zo doorklikt naar de onderzoeken en artikelen waar de magie van de 7 woorden op is bepaald. 

ISBN-nummer: 9789082606843

De magische woorden kan je inzetten in alle overtuigende teksten. Denk aan:

webteksten
social mediaberichten
brochureteksten
slogans,
vacatureteksten en offerteteksten.

Zelfs in het gesproken woord kan je de magie van de alledaagse woorden benutten. Dus of je nu tekstschrijver, copywriter, marketeer, ondernemer, salesprofessional of een podiumdier bent: de kennis uit dit boek wil jij niet missen. Pas de trucs uit het boek toe en geef jij jouw conversie een boost.

Mensen noemen mij een woordgoochelaar.
Waarom? Omdat ik het onmogelijke mogelijk maakt door te goochelen met woorden. Zo verdubbel ik de resultaten door 1 letter toe te voegen. Laat ik mensen met 1 woord aan een paars konijn denken. Zet ik de boel op zijn kop om het gedrag van lezers te sturen. Linea recta richting de conversiebutton.


Mijn kennis over het toepassen van neuromarketingprincipes en beïnvloeden van het brein met tekst deel ik als auteur, spreker en trainer.

Radio-interview De Ondernemer

Op 28 februari vertelde ik over De 7 magische woorden bij De Ondernemer Live. Dit radioprogramma is elke week op dinsdag van 11:00 tot 13:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en ook te zien via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.