7 magische woorden

Bestellen
22,98

Work in progress maar binnenkort speciaal voor jou beschikbaar: het goochelboek voor copywriters en marketeers. 


Pre-order het boek nu vast en ontdek als een van de eersten:

 wat de 7 magische woorden zijn.

hoe jij deze 7 magische woorden succesvol inzet.

 waarom goochelen met woorden werkt.

Denk niet aan een paars konijn

Toch gedaan hè? Ik heb zojuist bewust jouw onbewuste brein beïnvloed. Dit deed ik omdat ik de kracht van het magische woord niet aan wilde tonen. O ja, omdat is ook een magisch woord.

In dit boek haal ik 7 magische woorden uit de hoge hoed. Da’s natuurlijk leuk, alleen heb je als lezer bar weinig aan de woorden op zichzelf. Dat is alsof je een professionele goocheldoos hebt maar geen idee hoe de trucs werken. Of als je een IKEA-pakket in elkaar moet zetten zonder een handleiding.

Als ik alleen de 7 magische woorden zou delen, wordt het een flinterdun boek. Letterlijk en figuurlijk. Daarom onthul ik vooral de geheimen, principes en methodes die schuilgaan achter deze woorden, onderbouwd met praktische voorbeelden. Zodat jij de magische krachten van deze woorden kan loslaten op jouw doelgroep. Dus copywriter / marketeer; ben jij klaar voor deze conversieboost?

14,98

Speciaal voor jou is er ook een e-book (PDF-versie) van het goochelboek voor copywriters en marketeers. Inclusief handige linkjes naar onderzoeken en artikelen ter ondersteuning.

Sommige mensen noemen mij een woordgoochelaar

Wat ik daar zelf van vind? Sowieso deel ik de mening dat woorden iets magisch hebben. En ik weet dat door te goochelen met woorden het onmogelijke mogelijk kan worden. Zo laat ik door de inzet van 1 woord mensen denken aan een paars konijn. Ik zet de boel op z’n kop om resultaten te verhogen. Ook laat ik mensen fantaseren om mijn doel te bereiken. Dat doe ik allemaal zonder uitschuifbare goochelstok of bloedmooie assistentes in glitterpakjes. Het enige wat ik nodig heb zijn die 7 doodnormale woorden. Doodnormale woorden die door slim gebruik veranderen in magische woorden.