Gratis spreekuur Eerste Hulp Bij Vacatureteksten

nieuwe datum volgt asap| 10:00 tot 11:00 uur

"Waardevolle en interactieve meeting! Weer een stukje slimmer! ;-)"
Kasper Weterkamp, recruitment marketeer bij Janssen Techniek

Eind mei 2024 is er weer het spreekuur Eerste Hulp Bij Vacatureteksten. Gratis en vrijblijvend. De precieze datum volgt asap.


Vragen staat vrij
Je mag me álles vragen: Van "Wil je meekijken hoe deze vacaturetekst nog beter kan?" tot "Hoe overtuig ik mijn hiring manager om het salaris wel te vermelden?". En ik geef antwoord.

Heb je geen vragen maar wil je meeluisteren en leren van anderen? Dikke prima, sluit gewoon aan.

Zo werkt het

Zodra jij je aanmeldt, ploft de link naar MS Teams automatisch in je mailbox.

Log op 29 maart in, tussen 10:00 en 11:00 uur.

Wil je een vacaturetekst bespreken of heb je een brandende vraag? Mail deze vooraf aan nicol@nicol.nl zodat je zeker weet dat je case/vraag wordt behandeld.

Het spreekuur wordt niet opgenomen en/of nagestuurd.

Ik weet van te voren niet of er maar 1 persoon aanschuift óf veel meer mensen. Komen we niet toe aan jouw vraag of case? Dan plannen we een nieuw overlegmoment. 

Meld je nu aan

gratis, vrijblijvend en zinvol 

50%
Aanmelden

Stel vragen zoals

Hoe kan ChatGPT mij helpen bij een vacaturetekst?


Hoe zorg ik voor een onderscheidende vacaturetekst?


Wat is de beste functietitel en waarom?Welke schrijfstijl past bij mijn doelgroep?De afgelopen jaren schreef ik duizenden vacatureteksten

Die teksten schreef ik voor uiteenlopende bedrijven waaronder het Rijksmuseum, Goodhabitz en Deloitte. Ook schreef ik 3 boeken waarin de vacaturetekst de hoofdrol heeft zoals Werven met woorden en Tekst werkt.

Sinds 2001 ben ik actief binnen werving en selectie: eerst als intercedente, later als marketing manager bij een werving- en selectieorganisatie. In 2011 richtte ik Voor Tekst op. Dit bureau groeide uit tot het grootste bureau met een specialisatie in arbeidsmarkt-teksten. Ook ben ik co-founder van Kiqit, het kennisplatform voor recruitment. Hier ben ik nog steeds actief als expert Wervende teksten.

Nu deel ik al mijn kennis als trainer, spreker en auteur zodat ook jij kan scoren met woorden.  Dit doe ik graag. En enthousiast. Dat enthousiasme voel je door het beeldscherm heen als je aanschuift bij het gratis spreekuur Eerste Hulp Bij Vacatureteksten.

null   null       null       null                   
null                                      

Wat heb jij liever? 3 goede reacties of 50 middelmatige sollicitaties?

gratis en vrijblijvend

Your information is safe with us