Sommige mensen noemen mij een woordgoochelaar

Wat ik daar zelf van vind? In elk geval deel ik de mening dat woorden iets magisch hebben. En ik weet dat door te goochelen met woorden het onmogelijke mogelijk kan worden. Zo laat ik door de inzet van 1 woord mensen aan een paars konijn denken. Stuur latent werkzoekenden richting de sollicitatiebutton. En ik zet de boel op z’n kop om resultaten te verhogen. 

Dat doe ik allemaal zonder bloedmooie assistentes in glitterpakjes. Het enige wat ik nodig heb zijn woorden. Doodnormale woorden die door de juiste inzet magische krachten krijgen. En zo beïnvloed ik met de juiste woordkeuze de conversie. 

Wat anderen over mij zeggen

Vergaande kennis

"Het is een feestje om met Nicol samen te werken. Je merkt dat ze vergaande kennis heeft op het gebied waardoor je ook op inhoudelijk niveau met haar kunt sparren."

Sophie Don
Een aanrader
"Nicol neemt je mee in de wereld van tekst. Voor mij zijn de trainingen die ik bij Nicol heb mogen volgen zeer waardevol. Er is ruimte voor feedback en humor.  Kortom een aanrader."


Kim de Koning
Energiek
"Nicol is een energieke dame die graag haar kennis deelt. De manier waarop ze training geeft is informeel en persoonlijk, laagdrempelig. De afstemming op het niveau van de deelnemers is erg prettig.."
Charlotte Olij
goodhabitz    null   null         null       null       null

Na jaren in loondienst verscheurde ik in 2011 mijn (schijn)veilige onbepaaldetijdcontract in 1.000 stukjes. Met een eigen tekstbureau kon ik mezelf 100% richten op tekst. Voor Tekst groeide uit tot hét tekstbureau voor teksten binnen arbeidsmarktcommunicatie. De groei zorgde er ook voor dat ik alsmaar drukker werd met randzaken. En zo deed ik al een hele lange tijd niet meer waar ik écht blij van werd: mezelf 100% richten op tekst. Time for a change. Na ruim 10 jaar verkocht ik begin 2022 het tekstbureau om mezelf opnieuw onder te dompelen in de wondere wereld van woorden. Nu deel ik mijn kennis als trainer en spreker om jou te laten scoren met woorden.

On the side: 

co-founder van én expert Wervende teksten op het kennisplatform voor recruitment Kiqit.
auteur van 3 boeken: Werven met Woorden, de nieuwe Werven met Woorden en Tekst werkt.
druk met het schrijven van boek numero 4: 7 magische woorden.

 

null    null   null   null  null  frank-watching  null

kan de woorden ‘abacadabra’ en 'karakteristiek' niet normaal uitspreken.

was zeker niet de beste van de klas bij het vak Nederlands.


 droomt ervan om met dolfijnen te zwemmen en een x te crowd surfen."Een persoonlijke klik, veel energie en enthousiasme. Nicol pakt het project op en neemt de leiding. Deze planmatige aanpak werkt heel prettig. De formulieren zijn makkelijk in te vullen. En de communicatie is duidelijk en to the point. Wat supersterk is, is dat Nicol vakinhoudelijk binnen no-time de juiste snaar weet te raken en voor een uniek product zorgt.


Nicol staat open voor feedback en is zij een gesprekspartner op gelijkwaardig niveau. Zij is echt een samenwerker die tot resultaat wil komen. Bovenal is Nicol een superleuk mens 😉”.

Stefanie Bakker en Andrea de Heer, 2Partners

co-founder van én expert Wervende teksten op het kennisplatform voor recruitment Kiqit.


 auteur van 4 boeken: 

De 7 magische woorden, Werven met Woorden, de nieuwe Werven met Woorden en Tekst werkt.


ambassadeur van Guruz, de stichting die het gat tussen mbo-studenten en de arbeidsmarkt verkleint. meld je direct aan voor mijn inspiratiemails
 betaal niks. Nada. Noppes.
ontvang elke week mijn hersenkronkels, brainwaves en ideeën.

net als de andere 1.761 andere toffe mensen