Incompanytrainingen Vacatureteksten schrijven

aan jou de keuze

Incompany training Vacatureteksten schrijven voor recruitment/hr:

do’s & dont’s rond vacatureteksten. 
ontdek hoe vacatureteksten schrijven sneller en slimmer kan.
oefen invloed uit op jouw conversie met tekst.

Incompany training Inclusieve vacatureteksten schrijven:

bereik een bredere doelgroep en talent.

heet iedereen welkom op jouw feestje.

schrijf voortaan discriminatievrij.Incompany training Vacatureteksten schrijven voor copywriters:

ontdek het geheim van de vacaturetekst.

snap de ‘regeltjes’ in vacatureteksten.

word breder inzetbaar als copywriter.Irma Kerkhof

Recruitment consultant

"We ontvingen direct meer sollicitaties".

“Naar aanleiding van Nicols incompany training 'Scoren met vacatureteksten' heb ik haar praktische tips en tricks omgezet in wijzigingen op de werkenbij-site. We ontvingen direct meer sollicitaties. Naast meer sollicitaties heeft het mij en mijn collega’s een nieuw format, veel inzichten en priotering opgeleverd”.

De afgelopen jaren schreef ik duizenden vacatureteksten

Voor uiteenlopende bedrijven waaronder het Rijksmuseum, iAmsterdam en Deloitte. Ook schreef ik 3 boeken waarin de vacaturetekst de hoofdrol heeft. In 2011 richtte ik Voor Tekst op; het enige en echte bureau dat 100% gespecialiseerd is in teksten voor de arbeidsmarkt. Ik ben co-founder van én expert Wervende teksten op het kennisplatform voor recruitment Kiqit. Nu deel ik al mijn kennis als trainer en spreker zodat ook jij (en jouw team) kan scoren met woorden.

Uit ervaring weet ik over welke hobbels wordt gestruikeld tijdens het schrijven van vacatureteksten. De lessen die ik de afgelopen 20 jaar in de praktijk heb opgedaan tijdens het vallen (en weer opstaan) deel ik graag. En enthousiast. Want zodra jij mij voor een groep zet ervaren jouw collega’s mijn enthousiasme. Hoe? Doordat ik tijdens de training door de zaal stuiter. Op het moment dat de mensen tijdens de incompanytraining op het puntje van de stoel gaan zitten. Of als ik tijdens de beruchte b*llsh*tbingo op tafel ga staan (waargebeurd). 

null   null                                   nullnull  null null


Kennis maken?

O ja, als je een trainer zoekt die monotoon een standaardverhaal over vacatureteksten komt afdraaien ben ik niet je vrouw. Recht voor z’n raap? Dat ben ik wel. 


Ervaar het door direct een kennisafspraak te plannen. Ook handig als je twijfelt welke incompanytraining past bij jouw doelen en team. Ik spreek je snel.
Plan zelf een afspraak