Dag clichés, hallo sollicitaties

super praktische incompanytraining waarin jouw team ontdekt hoe je (ook met ChatGPT) meer bereikt door betere vacatureteksten te schrijven.

Direct een afspraak plannen
da's natuurlijk vrijblijvend
"De inhoud stond als een huis. Ik heb in een paar uur tijd zoveel tips en tricks gehoord die meteen toepasbaar zijn in de praktijk."
Karen van der Ven, Lefgozer
"Op maat gemaakte training met sollicitaties van meer kwalitatieve kandidaten tot gevolg!"
Jeroen de Wit, DSV
"Praktische tips waarmee we al direct betere resultaten kunnen behalen in onze teksten en die daarnaast bijdragen aan het laden van ons werkgeversmerk."

Lisan van Hulten, Equans

Veel recruitment- en hr-professionals struikelen over het schrijven van vacatureteksten. Ze zien het als een irritante administratieve taak en het kost te veel tijd. Het gevolg? Draken van vacatureteksten die meer weg hebben van een saai functieprofiel dan van een wervende tekst.. En dus een vacaturetekst die geen (goede) sollicitanten oplevert, laat staan je werkgeversmerk versterkt.


Maar wat áls ik jouw recruitmentteam voorstel aan hun nieuwe stagiairs: ChatGPT en Gemini? Deze gratis AI-tools maken het schrijven van vacatureteksten makkelijker.  Leveren inspiratie op en versnellen het proces.. Zodat de kwaliteit van respons toeneemt én het werkgeversmerk een boost krijgt. Ook ontdekt jouw team tijdens mijn incompany training:


hoe je onderscheidende vacatureteksten schrijft. Omdat mensen in slaap vallen van die saaie teksten en jeuk krijgen van clichés.

dat vacatureteksten schrijven slimmer én sneller kan. Met ChatGPT én door een vaste structuur aan te houden.

hoe je doelgroepgericht schrijft. Zodat jouw droomkandidaat in beweging komt én op die sollicitatiebutton klikt.

Dit krijg je nergens anders:

  12 maanden gratis toegang tot de e-learning Scoren met vacatureteksten, voor alle deelnemers van de incompany training.

glimlachgarantie. Omdat een incompany training kennis én resultaat op moet leveren maar ook leuk moet zijn.

Ik wil meer weten 

  

null null null null

null    null    null   null null

De gemiddelde vacaturetekst scoort een 4.2. Niet zo gek dus dat er maar weinig goede sollicitanten op binnenkomen. Maar wat als jij je onderscheidt van die massa? Wél aandacht besteedt aan het meest gebruikte middel in arbeidsmarktcommunicatie en zo:

sollicitaties ontvangt van de beste kandidaten uit de arbeidsmarkt?

jouw werkgeversmerk versterkt?

onderaan de streep tijd bespaart en kwaliteit wint?


De maatwerktraining 'Clichés buiten, sollicitaties binnen' is dé training waarin je in 1 dag betere vacatureteksten leert schrijven. Lekker praktisch, interactief en bomvol praktijkvoorbeelden. En ja, natuurlijk vertel ik hoe jullie ChatGPT kunnen inzetten om het schrijfproces te vereenvoudigen en te versnellen. Zo kunnen jij en jouw collega's meteen al de volgende dag profiteren van alle voordelen die een goede vacaturetekst oplevert.

"Naar aanleiding van Nicols incompany training heb ik haar praktische tips en tricks omgezet in wijzigingen op de werkenbij-site. We ontvingen direct meer sollicitaties. Naast meer sollicitaties heeft het mij en mijn collega’s een nieuw format, veel inzichten en priotering opgeleverd.
Irma Kerkhof, recruitment consultant
null              null          null           null  null

Dit levert het jullie op:

tijdwinst. Tijdens én na het schrijfproces.

optimale verhouding kwantiteit en kwaliteit sollicitanten.

optimalere candidate experience.

sterk(er) werkgeversmerk.

betere vindbaarheid in Google for Jobs, Indeed en andere zoekmachines.

kennis van ChatGPT die je ook buiten vacatureteksten kunt inzetten.

hele hr-/recruitmentteam op zelfde (hoge) niveau.

"Met alle feedback en praktische tips die we tijdens én na de training Scoren met vacatureteksten hebben ontvangen, zijn we direct aan de slag gegaan. We merken nu al een enorm verschil in onze werkwijze en resultaat!"

Sara Akhtar,  Maasstad Ziekenhuis

"Voor mij sprong er positief uit hoe je de training  had afgestemd op het niveau van de deelnemers en hoe je ze betrok, verder aansprekende voorbeelden. Je kan merken dat je een trainer bent, dat maakte jouw bijdrage extra waardevol!"

Bianca Perfors, Recruiters Omgekeerd

"Bevlogen tekstschrijver met veel kennis van marketing en recruitment. De manier waarop je training over vacatureteksten geeft is informeel, persoonlijk en laagdrempelig. De afstemming op het niveau van de deelnemers is erg prettig."

Charlotte Olij, Deloitte 

        null       null                       
Wat kost zo'n training over het schrijven van vacatureteksten?

De investering van een incompany-maatwerktraining van 6 uur is 3369 euro

Da’s inclusief 12 maanden toegang tot de e-learning Scoren met vacatureteksten t.w.v. € 198,00 per persoon, intake, voorbereidingen, reistijd- en kostenvergoeding (heel Nederland), materialen, vragen achteraf enzovoorts,. En exclusief btw.

Wil je dat ik in België train? Amai, ik heb altijd goesting om in Vlaanderen mijn kennis te delen. Hiervoor reken ik 350 euro extra voor reis- en verblijfkosten.

Voor het beste resultaat schuiven er per training tot 12 collega’s aan. Wil je dat er meer mensen hun kennis verrijken over vacatureteksten? Laten we overleggen over het opsplitsen van de groep. 


Fijn om te weten: bij 2 of meer trainingen per jaar, daalt de investering per training flink.


Willen jullie mijn boek Tekst werkt erbij? Slim, laat mij weten hoeveel boeken en ik maak een speciaal voorstel. Doe ik ook als jullie kiezen voor een terugkomsessie of 1-op-1-feedback op een tekst.

Voor wie is deze incompanytraining?

Ik heb zeker al 3.700 mensen meegenomen in hoe zij kunnen scoren met vacatureteksten. Dit zijn mensen die werken in de meest uiteenlopende sectoren: zorg, lokale overheden, techniek, finance, accountancy, IT en onderwijs. You name it. Bij scale-ups, mkb-bedrijven, multinationals en lokale uitzendbureaus.

De mensen met wie ik mijn kennis deel zijn meestal actief in de volgende rollen:

recruiter.

talent acquisition specialist.

intercedent.

hr-professional.

recruitment consultant.

Denk je: ‘shoot, ik sta niet in de lijst?’ Er is ook een incompanytraining speciaal voor tekstprofessionals.. 

Wat staat er op de agenda?

een blik op vacatureteksten werpen. Niet letterlijk.

de 3 gouden regels bij het schrijven van vacatureteksten.

de vacaturetekst doornemen. Stap voor stap. Van functietitel tot afsluiting.

slimme intakevragen om het schrijven makkelijker te maken.

laat je assisteren door ChatGPT en Bard.. 

inclusief communiceren om een diverse(re) doelgroep te bereiken.

stilstaan bij de wet- en regelgeving rond vacatureteksten. Niks saais aan. 

spelen van de roemruchte bullshitbingo. En ja, daar kan je prijzen mee winnen.

De afgelopen jaren schreef ik duizenden vacatureteksten


Voor uiteenlopende bedrijven waaronder Rijksmuseum, Securitas en Transavia. Ook schreef ik 3 boeken waarin de vacaturetekst de hoofdrol heeft. In 2011 richtte ik Voor Tekst op; het bureau dat gespecialiseerd is in teksten voor de arbeidsmarkt. Ik ben co-founder van én expert Wervende teksten op Kiqit, het kennisplatform voor recruitment met meer dan 5.000 members. En nu dan? Nu deel ik al mijn kennis als trainer, spreker en auteur zodat ook jij sollicitanten kan scoren met vacatureteksten.  

Uit ervaring weet ik waar mensen over struikelen tijdens het schrijven van vacatureteksten. De lessen die ik de afgelopen 20 jaar in de praktijk heb opgedaan tijdens het vallen (en weer opstaan) deel ik graag. En enthousiast. Want zodra jij mij voor een groep zet ervaren jouw collega’s mijn enthousiasme. Hoe? Doordat ik tijdens de training door de zaal stuiter. Op het moment dat de mensen tijdens de incompanytraining 'Clichés buiten, sollicitaties binnen 'op het puntje van de stoel gaan zitten. Of als ik tijdens de beruchte bullshitbingo op tafel ga staan (waargebeurd).


Kennis maken

Zoek jij een trainer zoekt die monotoon een standaardverhaal komt afdraaien over vacatureteksten? Dan ben ik niet je vrouw. Recht voor z’n raap? Dat ben ik wel.


Ervaar het door direct een kennisafspraak te plannen. Ook handig als je twijfelt welke incompanytraining past bij jouw doelen en team. Ik spreek je snel.
Plan zelf een afspraak