Schrijf slim, bereik meer

super praktische incompanytraining zodat jouw team ontdekt hoe je meer bereikt met betere teksten.

Direct een afspraak plannen
da's natuurlijk vrijblijvend
"De inhoud stond als een huis. Ik heb in een paar uur tijd zoveel tips en tricks gehoord die meteen toepasbaar zijn in de praktijk."
Karen van der Ven, Lefgozer
"Dankzij deze training heb ik op speelse wijze geleerd hoe ik woorden vóór me kan laten werken. Ontzettend handig om als marketeer jouw doelgroep op efficiënte wijze in beweging te brengen!"
Fareeda Shaikhli, Van Dorp
"Praktische tips waarmee we al direct betere resultaten kunnen behalen in onze teksten."

Lisan van Hulten, Equans

1 woord kan al het verschil maken. Kun je nagaan wat je kan bereiken met betere teksten. Maar welke training kies jij voor jouw team zodat die betere teksten ook echt resultaat opleveren? Om keuzestress te voorkomen bundel ik speciaal voor jouw team de belangrijkste thema's in 1 schrijftraining. Zo weten jullie al binnen 1 dag hoe jullie efficiënter én effectiever teksten schrijven. Hoe ChatGPT daar aan kan bijdragen? Part of the training.


Naast de hulp van ChatGPT; wat staat er tijdens een incompany trainingsdag op de agenda?

onderscheidend schrijven

doelgroepgericht schrijven

schrijven in begrijpelijke taal (B1)

inzet van beïnvloedingstechnieken


  

null null null null

null    null    null   null null
Voor wie is deze incompanytraining geschikt? Voor elk team dat meer wil bereiken met communicatie. Meer mensen, meer resultaat. Eerder trainde ik onder andere marketeers, salesprofessionals, administratief medewerkers, recruiters, communicatiemedewerkers, tekstschrijvers, hr-professionals en ambtenaren.

Dit krijg je nergens anders:

12  maanden toegang tot de e-learning De 7 magische woorden, voor alle deelnemers (t.w.v. € 117,00 per persoon). 

glimlachgarantie. Omdat een incompanytraining kennis én resultaat op moet leveren maar ook leuk moet zijn.

het boek De 7 magische woorden,  voor alle deelnemers (t.w.v. € 27,98 per stuk). 

Ik wil meer weten 
"Oprecht een aanrader. Super fijne blauwdruk waar je mee aan de slag kan of waar je gewoon je eigen draai aan kan geven. Mijn teksten zijn echt substantieel verbeterd en ik kan nu ook veel beter onderbouwen wat wel en wat niet werkt."
Timon Rammeloo, Hoogheemraadschap van Rijnland

Zo'n tekst die eerder vragen oproept dan dat 'ie vragen beantwoordt. Of een zin die zo ingewikkeld is dat het een struikelblok vormt. Of een verhaal dat niet over matrassen gaat maar wel slaapverwekkend is. Ain't gonna work. Schud de lezer wakker, druk op de juiste knoppen en bereik resultaat. Dat kan met al jouw teksten:

  • webteksten of productpagina's. Kort, krachtig en converterend.
  • e-mails, mailfunnels en brieven.  Die sowieso nooit beginnen met 'geachte'. 
  • offertes, aanbestedingen of tenders. Waar we eerst de eurotekens uit deleten.
  • social mediaberichten. Ja, ook je WhatsApp-bericht aan een collega,
  • interne communicatie. Of het nu gaat om een interne enquête, notulen of beleidsdocumenten
  • blogs, columns of nieuwsbrieven. Waarbij ik je nu al vertel: noem je nieuwsbrief geen nieuwsbrief.


De maatwerktraining 'Schrijf slim, bereik meer' is dé training waarin je in 1 dag betere teksten leert schrijven. Lekker praktisch, interactief en bomvol praktijkvoorbeelden. En ja, natuurlijk vertel ik hoe jullie ChatGPT kunnen inzetten om het schrijfproces te vereenvoudigen en te versnellen. Zo kunnen jij en jouw collega's meteen al de volgende dag profiteren van alle voordelen die een goede tekst oplevert.

null              null          null           null  null

Dit levert het jullie op:

teksten die de doelgroep in beweging brengen. Dus resultaat opleveren.

veel plezier. Omdat een saaie training niet beklijft. En ik niet zonder humor wil/kan trainen.

een sterk(er) merk. Omdat eigenheid en kwaliteit de basisingrediënten van teksten worden.

betere vindbaarheid in Google. Omdat Google niet zit te wachten op zoekwoorden, wel op kwalitatieve teksten.

kennis van ChatGPT. Omdat dit inspiratie en efficiëntie oplevert.

        null       null                       

Wat kost zo'n incompany-schrijftraining?

Een incompany-maatwerktraining van 6 uur bij jou op locatie is al mogelijk vanaf 2972. Da’s inclusief 12 maanden toegang tot de e-learning De 7 magische woorden (ter waarde van € 118,00 per deelnemer), glimlachgarantie, mijn boek De 7 magische woorden (€ 27,98 per stuk), reistijd- en kostenvergoeding, materialen en voorbereiding. En exclusief btw.

Voor het beste resultaat schuiven er per training tot 12 collega’s aan. Wil je dat er meer mensen slimmer leren schrijven voor meer resultaat? Laten we overleggen. Goed om te weten: bij 2 of meer trainingen per jaar, gaat de investering per training flink naar beneden. 

Voor wie is deze incompany-schrijftraining?

Ik heb zeker al 3.400 mensen meegenomen in hoe zij kunnen scoren met woorden. Dit zijn mensen die werken in de meest uiteenlopende sectoren: zorg, lokale overheden, techniek, finance, accountancy, IT en onderwijs. You name it. Bij scale-ups, mkb-bedrijven, overheidsinstanties, zorginstellingen, multinationals, recruitment- en uitzendbureaus.

En het zijn mensen die meestal actief zijn in de volgende rollen:

salesprofessionals.

marketing- en communicatieprofessionals.

klantenservicemedewerkers.

managementassistenten, virtual assistants en secretaresses.

hr- en recruitmentprofessionals.

ambtenaren.

Ik schreef duizenden teksten.

Voor uiteenlopende bedrijven waaronder Goodhabitz, Rijksmuseum en Transavia. Ook schreef ik 4 boeken waarin slim communiceren voor meer resultaat centraal staat. In 2011 richtte ik Voor Tekst op; het bureau dat gespecialiseerd is in teksten voor de arbeidsmarkt. Dat bureau verkocht ik in 2022. En nu dan? Nu deel ik al mijn kennis als trainer, spreker en auteur zodat ook jouw team kan scoren met woorden.  

De lessen die ik de afgelopen 20 jaar in de praktijk heb opgedaan over teksten en resultaat deel ik graag. En enthousiast. Want zodra jij mij voor een groep zet, ervaren jouw collega’s mijn enthousiasme. Hoe? Doordat ik tijdens de training door de zaal stuiter. Op het moment dat de mensen tijdens de incompanytraining 'Schrijf slim, bereik meer 'op het puntje van hun stoel gaan zitten. Of als ik tijdens de beruchte bullshitbingo op tafel ga staan (waargebeurd).

Kennismaken

Zoek jij een trainer zoekt die monotoon een standaardverhaal komt afdraaien over betere teksten? Dan ben ik niet je vrouw. Recht voor z’n raap? Dat ben ik wel.


Ervaar het door direct een vrijblijvende afspraak te plannen. Ook handig als je wil overleggen over de thema's zodat deze aansluiten bij jouw doelen en team. Ik spreek je snel.
Plan zelf een afspraak