Incompany training Scoren met offertes

Slimme woorden, grote resultaten

Beïnvloed de resultaten

De zoveelste afwijzing op een veelbelovende offerte. Weer een potentiele deal afgeketst. Een laag succespercentage van verkooppogingen.

Het zijn situaties waar resultaatgerichte salesprofessionals niet op zitten te wachten. Tijdens mijn incompany trainingen onthul ik slimme technieken om winnende offerteteksten te schrijven.

Een van de eerste dingen die ik benoem is dat je het woord 'offerte' direct en overal moet schrappen. Waarom? Omdat het woord 'offerte' prijspijn in het brein veroorzaakt. En zodra er prijspijn ontstaat neemt de kans op een afwijzing van de prospect toe.

Door prijspijn te voorkomen beïnvloed je het onbewuste brein van jouw prospects en neemt de kans op een ja-woord toe. Naast prijspijn is er nog veel meer mogelijk om het brein positief te beïnvloeden met de offertetekst om de resultaten te verhogen. Wist je bijvoorbeeld dat je met 1 letter jouw conversie kan verdubbelen? En dat je door het weglaten van 1 leesteken jouw omzet met 8,5% kan laten stijgen?

Goed om te weten: voor deze incompany training hoeven jouw salesmensen geen professionele tekstschrijvers te zijn. Zolang zij maar weten welke neurotips zij moeten toepassen in offertes. En precies die tips deel ik tijdens deze training.

Scoren met offerteksten  • Hogere hitrate
  • Tijdwinst
  • Professionelere uitstraling


Scoren met offerteksten

Je kan je focussen op dat deel van het brein waarmee jouw prospects bewust keuzes maken. Bijvoorbeeld door met allerlei specs te strooien en in te spelen op de ratio.  Of je richt je op dat deel van het brein waarmee 95% van de beslissingen worden gemaakt. Ook door jouw prospects. Hoe je dit doet?

  •  zet aandacht in als codewoord.
  •  doe de lezer pijn.
  •  creëer herkenning.
  •  pas prijspsychologie toe.
  •  speel in op de emotie.
  •  benut sociale bewijskracht.

Laat geen winkansen meer liggen. Tijdens deze training neem ik jou en jouw team mee in de wondere wereld van neuromarketing en deel ik wintechnieken voor offertes.

Voor iedereen die wil scoren met offerteteksten. Denk bijvoorbeeld aan:

Salesprofessionals

Ondernemers.

Accountmanagers.

"Met 1 letter kan jij je conversie verdubbelen".

Na 9 jaar actief geweest te zijn als marketingprofessional richt ik mij sinds 2011 volledig op tekst. Iets met 'if you do what you love, you will never work another day'. Lekker cliché maar soms is het wat het is. Ik schreef duizenden wervende en overtuigende teksten. Hierbij ontdekte ik dat je al met 1 leesteken het verschil kan maken. Schreef ik een boek over de 7 magische woorden die jouw tekst kunnen maken of breken.

Als ervaren copywriter deel ik nu mijn kennis als spreker en trainer. Dat doe ik enthousiast, bevlogen en goed.

Vrijblijvend kennismaken

O ja, als je een trainer zoekt die een standaardverhaal afdraait over het schrijven van offerteteksten dan ben ik niet je vrouw. Recht voor z’n raap? Ja, dat ben ik wel.


Ervaar het door nu een kennisafspraak te plannen. De eerste afspraak is altijd gratis. Dus kies jij een moment dat past in jouw agenda? Dan spreken we elkaar snel..
Plan zelf een afspraak