Vacatureteksten schrijven voor het brein

verdiepende incompanytraining van 3 uur waarin jouw team 

de kracht van neurocopywriting ontdekt.

Wat anderen vinden:

Brigitte Depiere, Randstad

"Duidelijke structuur, concreet en praktische tips aan een lekker tempo! Het was eigenlijk wel top, ik had gerust nog een uurtje extra willen krijgen. Ik raad deze masterclass absoluut aan omdat we ons vaak niet bewust zijn wat we allemaal kunnen doen met taal en beelden om het brein van onze doelgroep (positief) te beïnvloeden."

Yordi Mariën, copywriter

Met de beïnvloedingstechnieken van Nicol verras ik nu vriend en vijand!. Als een echte Hans Klok werden we de hele masterclass beïnvloed. Van 'Niet joh?' tot 'Rot op, serieus?'. Dit is een stoomcursus beïnvloedingstechnieken én ook een aantal 'magische woorden'.

Verleid jouw doelgroep

Hebben jullie de basis van vacatureteksten al wel onder de knie? Dan is het nú tijd voor verdieping. Want hoe werkt het keuzeproces in het brein? 

Het ultieme geheim ligt verborgen in de werking van ons onbewuste brein. Zodra je weet hoe dit werkt, kan je direct invloed uitoefenen op je conversie (sollicitaties dus). Mooi meegenomen: deze kennis over beïnvloeding kan je ook toepassen op andere communicatie, zoals in de InMail of tijdens gesprekken met de hiring manager.

Als Certified Cialdini Coach en Ethical Influencer neem ik jou en je team mee In hoe jullie van latent werkzoekenden actieve sollicitanten maken. Denk aan: 

het toepassen van beïnvloedingsprincipes van meesterbeïnvloeder dr. Cialdini.

het goochelen met de magische woorden.

neuromarketingprincipes zoals Gaze Cueing, framing en cognitive fluency.

Kom maar op
 

hier wil ik bij zijn

Die klik op de sollicitatiebutton? Doen mensen niet op ratio, wel met onbewuste brein. Wat als je die onbewuste processen bewust kan beïnvloeden met de vacaturetekst?

Een gewone vacaturetekst moet beter

De arbeidsmarkt is krap. Krapper dan krap. En dat blijft nog wel even zo. Hoe kan je juist nu die schaarse kandidaat verleiden om te solliciteren op jouw vacature?

Het kan door net even die extra stap te zetten en bewust het onbewuste brein van jouw doelgroep te beïnvloeden. Zo krijg je zelfs in deze arbeidsmarkt latent werkzoekenden in beweging.

Tijdens deze unieke verdiepende incompanytraining 'Vacatureteksten schrijven voor het brein' neem ik je mee in enkele beïnvloedingsprincipes van de wereldberoemde sociaal psycholoog Robert B. Cialdini. Ook goochelen we met magische woorden. Ondertussen passeren ook neuromarketingprincipes de revue, zoals altercasting, gaze cueing en de Type Token Ratio-formule.

Inclusief o.a. 

Het boek De 7 magische woorden t.w.v. € 27,98
Met deze 7 alledaagse woorden kan je direct invloed uitoefenen op jouw resultaat. In de vacaturetekst en daarbuiten.

1-op-1-feedback op een vacaturetekst

Na de training schrijven de deelnemers op een zelf te kiezen moment een vacaturetekst . Ik kijk naar wat er nog goed gaat én wat nog beter kan.

  toegang tot de e-learning De 7 magische woorden t.w.v. € 117,00.

Deze incompanytraining (3 uur) is bij uitstek geschikt als je samen met jouw team een verdiepingsslag wil slaan met jouw vacatureteksten. Het is dus géén basistraining waarin je leert om een vacaturetekst te schrijven. Zo'n basistraining kan ik trouwens wel verzorgen, dat doe ik ook incompany en op open inschrijving

Wat anderen vinden:

Samantha van Yperen, Strikt

“In deze training legt Nicol uit hoe je het onbewuste systeem van het brein prikkelt. Een van de doeltreffende manieren om jouw latente doelgroep aan te zetten tot actie! Een onmisbaar element in een strategie waar recruitment en marketing samenkomen voor het aantrekken van nieuw talent.”

Michael Redda, Match for Talent

“Ik ben uit een tunnelvisie gekomen en ben anders gaan denken tijdens het schrijven. Nicol, complimenten hoe je een meer dan 3 uur durende online lezing interessant, plezierig en mentaal prikkelend hebt gepresenteerd.”

Jolien Bijhouwer, EN HR Solutions

“Interessant om neuromarketingprincipes toe te gaan passen in vacatureteksten. Nieuwe inspiratie!”

€ 2888,00
1910

En da's inclusief

  • Mijn boek De 7 magische woorden t.w.v. € 27,98 (maximaal 12) 
  • 12 maanden toegang tot de e-learning De 7 magische woorden t.w.v. € 117,00 (maximaal 12) .
  • 1-op-1-feedback op een vacaturetekst  t.w.v. € 76,00 (maximaal 12).
  • Voorbereidingen, materialen en reistijd- en kostenvergoeding.

Duiken jullie de diepte in om...

 een verdiepingsslag slaan als het gaat om vacatureteksten?

 het brein van jouw doelgroep veroveren?

 scoren met jouw vacaturetekst?

De afgelopen jaren schreef ik duizenden vacatureteksten

Voor uiteenlopende bedrijven waaronder RET, Goodhabitz en Deloitte. Ook schreef ik 3 boeken waarin de vacaturetekst de hoofdrol heeft. Mijn laatste boek 'De 7 magische woorden' neemt je mee in hoe alledaagse woorden je resultaat direct kunnen beïnvloeden.

In 2011 richtte ik Voor Tekst op, dat al snel uitgroeide tot het grootste tekstbureau van Nederland met 100% specialisatie in arbeidsmarkt-teksten. In 2022 verkocht ik het bureau om mij volledig te focussen op neurocopywriting en beïnvloeding. Sinds februari 2024 ben ik Certified Cialdini Coach en Ethical Influencer.

null