Radio-interview bij De OndernemerJe denkt: 'ik schrijf een boeken dat is het dan'. Maar eigenlijk begint het dan pas. Ik word uitgenodigd voor podcasts en zelfs een radio-interview om te vertellen over mijn nieuwe boek. En daar zeg ik geen 'nee' tegen: ik praat graag en zeker als het gaat om De 7 magische woorden.

En zo stond ik op 28 februari 2023 in de studio van De Ondernemer Live op het mediapark in Hilversum. Dit radioprogramma is elke week op dinsdag van 11:00 tot 13:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en ook te zien via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook. Bekijk/beluister het fragment van ruim 10 minuten hier.

"Het boek De 7 magische woorden is door Nicol Tadema geschreven. Een boek voor iedereen die regelmatig overtuigende teksten schrijft of wil schrijven. Daarmee is het zeker ook geschikt voor ondernemers die bijvoorbeeld zelf productpagina’s, social mediaberichten en offertes schrijven. Tadema: "De aanschaf van een product of dienst gaat vaak samen met verandering. En mensen bieden van nature weerstand tegen verandering. Die weerstand kan je (deels) wegnemen door op tactische plekken de juiste woorden in tekst te verwerken en beïnvloedingsmethodes toe te passen.” In De Ondernemer Live alvast wat slimme tips en tricks van de auteur die de afgelopen 20 jaar schreef voor onder andere het Rijksmuseum, Goodhabitz en Deloitte."


Over de schrijver
Sommige mensen noemen mij een woordgoochelaar. Wat ik daar zelf van vind? Sowieso deel ik de mening dat woorden iets magisch hebben. En ik weet dat door te goochelen met woorden het onmogelijke mogelijk kan worden. Zo laat ik door de inzet van 1 woord mensen denken aan een paars konijn. Ik zet de boel op z’n kop om resultaten te verhogen. Scoor met woorden.
Reactie plaatsen

meld je direct aan voor mijn inspiratiemails
 betaal niks. Nada. Noppes.
ontvang elke week mijn hersenkronkels, brainwaves en ideeën.

net als de andere 1.761 andere toffe mensen