SEO Podcast | De 7 magische woorden
26 januari 2023 

SEO Podcast | De 7 magische woorden

"Tekstschrijver of marketeer én wil jij jouw resultaten beïnvloeden? Dan is het boek 'De 7 magische woorden' van Nicol Tadema een must.": aldus Rutger Steenbergen en Michiel Brands van SEO Podcast.

Door Rutger en Michiel werd ik uitgenodigd om te spreken over mijn nieuwe boek. Michiel las het boek al en deelt wat hij van het boek 'De 7 magische woorden' vindt. Dit zegt hij hierover: "Ik vond het erg leuk om te lezen. Het gaat vaak om hele kleine dingen, dat maakt het heel bijzonder en interessant. Je kan met kleine verschillen al het verschil maken." Zelf geef ik antwoord op vragen zoals:  "wat is jouw mooiste goocheltruc?", "weet je nog wanneer je voor het eerst resultaat zag van het goochelen met woorden?" en "hoe kwam je tot het idee van dit boek?".

Ook deel ik een berg talloze quick wins. Luisteren dus. Dan kijk je daarna nooit meer op dezelfde manier naar tekst. Klik hier door naar de SEO Podcast.

Nieuwsgierig naar 'De 7 magische woorden'? Download de eerste 50 pagina's gratis ter kennismaking.
Over de schrijver
Sommige mensen noemen mij een woordgoochelaar. Wat ik daar zelf van vind? Sowieso deel ik de mening dat woorden iets magisch hebben. En ik weet dat door te goochelen met woorden het onmogelijke mogelijk kan worden. Zo laat ik door de inzet van 1 woord mensen denken aan een paars konijn. Ik zet de boel op z’n kop om resultaten te verhogen. Scoor met woorden.
Reactie plaatsen

meld je direct aan voor mijn inspiratiemails
 betaal niks. Nada. Noppes.
ontvang elke week mijn hersenkronkels, brainwaves en ideeën.

net als de andere 1.761 andere toffe mensen