Een hele logische prijs

Waarom hangt er een prijskaartje van 426 aan deelname van mijn exclusieve masterclass? Het is heel logisch. Letterlijk.

De prijs is tot stand gekomen met prijspsychologie. Ik heb deze op zo'n manier bepaald (en weergegeven) dat het bedrag inspeelt op jouw brein. En dus overtuigend(er) overkomt.

Die 426 is een simpele optelsom. Natuurlijk van de kosten die ik maak én moet terugverdienen. En dat totaalbedrag kwam in de buurt van die 426. Vervolgens ben ik gaan rekenen: 4 + 2 = 6.

Jouw hersenen creëren onbewust een connectie tussen de 4 en 2 die samen 6 zijn. Door deze connectie is mijn prijs logisch én ervaar jij de investering voor de masterclass positiever.

En waarom daar geen eurotekens? Omdat ik je geen pijn wil doen. Een valutasymbool zoals € veroorzaakt namelijk prijspijn in jouw brein.

Ook heb ik bewust geen decimalen en leestekens toegevoegd want ik wil het je ook niet aandoen dat je door het lezen van € 426,00 de prijs als ‘groter’ waarneemt. Straks krijg je nog het idee dat de investering van een hogere categorie is dan deze in werkelijkheid is. Dus daarom 426. Inclusief een overheerlijke lunch en mijn boek De 7 magische woorden.

Overtuigd door deze breintrucs? Scoor nu 1 van die 15 stoelen en ik zie jou op 22 juni in Amersfoort. Dan deel ik nog veel meer kennis over prijspsychologie, beïnvloedingsprincipes, overtuigingstechnieken en magische woorden. Zodat jij kan scoren met woorden. En kan goochelen met prijzen.


Over de schrijver
Mensen noemen mij een woordgoochelaar. Wat ik daar zelf van vind? Sowieso deel ik de mening dat woorden iets magisch hebben. En ik weet dat door te goochelen met woorden het onmogelijke mogelijk kan worden. Zo laat ik door de inzet van 1 woord mensen denken aan een paars konijn. Ik zet de boel op z’n kop om resultaten te verhogen. Scoor met woorden.
Reactie plaatsen

Voorkomen dat je urenlang naar een leeg scherm of wit vel papier staart?

meld je direct aan voor mijn inspiratiemails
 betaal niks. Nada. Noppes.
ontvang elke week mijn hersenkronkels, brainwaves en ideeën.

net als de andere 1.761 andere toffe mensen