blog copywriting
Nicol_Tadema
blog copywriting
05/30/2023
1 min
0

Móét kiezen? Ik móét niets.

05/30/2023
1 min
0

Je hebt het vast al wel voorbij zien komen, ik geef een exclusieve masterclass in Amersfoort ‘Master de kunst van het overtuigen met taal’. Ik ben al druk in de weer met de voorbereidingen en ouch, ik denk dat ik de tekstschrijver van de website die ik net bezocht een gratis ticket aanbied. Op de website ‘schittert’ de zin:

“8 redenen waarom u voor ons moet kiezen.”

Móét kiezen? Ik móét niets. Mijn haren gaan overeind staan bij het lezen van dit woord en mijn hele innerlijke ziel komt in opstand. En ik geloof niet dat ik de enige ben. Een duidelijk voorbeeld hoe je met 1 woord je tekst kan maken óf breken. 

Mensen hebben de eigenschap dat ze niks willen ‘moeten’. Dat komt door onze enorme hang naar autonomie. Autonomie is 1 van onze basisbehoeften, mensen hebben de drang naar vrijheid. Een wil om zelf dingen te beslissen en de behoefte om zelf keuzes te mogen maken. En als ik dan mág kiezen, vind ik 8 redenen een tikkie overdreven maar dat terzijde.

Dus ben jij verantwoordelijk voor die ene zin? Laat het mij weten dan mag jij gratis aanschuiven bij de masterclass ‘Master de kunst van het overtuigen met taal’. Schreef je die zin niet maar ben je wel geïnteresseerd in de masterclass? Hierbij deel ik 3 overtuigende redenen die voor zichzelf spreken:

  1. je wordt omvergeblazen met beïnvloedingsprincipes, overtuigingstechnieken en magische woorden.
  2. de lunch is inbegrepen én lekker. 
  3. jij kan ná 22 juni met alle tips en tricks jouw resultaten beïnvloeden met jouw communicatie. 

Wat denk je ervan? Bemachtig jij een van de 15 stoelen? Aanmelden kan hier. Liever blijven communiceren zoals je altijd al deed? Kan ook. Aan jou de keuze.

Reacties
Categorieën