blog copywriting
Nicol_Tadema
blog copywriting
02/23/2024
1 min
0

Cialdini Certified Coach

02/23/2024
1 min
0

Wat als je de kans krijgt om samen met meesterbeïnvloeder Dr. Robert Cialdini mensen mee te nemen in de kracht van de 7 beïnvloedingsprincipes? Natuurlijk zei ik: ja!

Laat ik kraakhelder zijn. Ik ben niet gevraagd door Cialdini himself. Maar wie mij een beetje kent, snapt dat ik zo'n kans niet voorbij kan laten gaan.

Dus volgde ik 2 courses aan het Cialdini Institute en mag ik mezelf nu Ethical Influence Practitioner én Cialdini Certified Coach noemen.

Waarom?
Dr. Robert Cialdini is mijn held. Jaren geleden liet hij mij kennismaken met het bewust beïnvloeden van het onbewuste brein. Alles wat ik tot dan toe op buikgevoel deed, viel op z'n plek.

Sindsdien zit ik elk jaar first row als Cialdini in Nederland is. Ik adem beïnvloeding. Denk je nu? ‘Ja, maar... beïnvloeding is manipulatie'. Zeker niet, je zet gewoon in wat er al is. Dit doe je op het juiste moment en op de juiste manier.

Wat heb jij aan beïnvloeding?
Belachelijk veel. Zomaar 3 voorbeelden:
✅ Verhoog de kans op de medewerking van collega’s. Tot wel 500%!
✅ Verkoop een product dat normaal $3,95 kost voor 63 keer zoveel. Yep, voor $ 250,00.
✅ Voeg 1 zinnetje toe aan je aanbod en verviervoudig je succes.

Hoe ziet die samenwerking tussen Robert Cialdini en mij er dan uit?
Als Certified Cialdini Coach neem ik je mee in hoe jij de 7 bewezen beïnvloedingsprincipes effectief kan inzetten in jouw situatie. Het doel? Jouw resultaten verhogen.

In een exclusief traject van 12 weken:

🧠 Volg je online 120 korte videolessen van dr. Robert Cialdini.
🧠 Sluit je aan bij de kick-off sessie (3 uur op locatie) die ik leid.
🧠 Log je in tijdens mijn 4 coachsessies (ieder 1,5 uur) waar jouw case en die van andere deelnemers centraal staan.
🧠 Doe je een online assessment.
🧠 Ben je bij de succes-sessie (3 uur op locatie). Hier presenteer jij jouw case en leer je van die van andere deelnemers. Ook ontvang je een erkend certificaat van het Cialdini Institute en proosten we op jouw succes.

En ja, natuurlijk zijn er bitterballen. Dus? Baal jij nu ook van die stagnerende salescijfers? Conversiecrisis? Tegendraadse teamleden?

Ik vertel je graag nog meer over het exclusieve trainingstraject en hoe je de principes inzet om te scoren met jouw eigen casus. Klik hier voor meer informatie óf in contact via + 31 6 11 76 08 46 of nicol@nicol.nl. Aan jou de keuze.

En ja, ik verzorg dit traject ook incompany (vanaf 6 deelnemers).

Reacties
Categorieën