Cadeautje: de eerste 2 hoofdstukken van mijn boek
13 februari 2023 

Cadeautje: de eerste 2 hoofdstukken van mijn boek

Op bladzijde 52 van mijn nieuwe boek ‘De 7 magische woorden’ schrijf ik dat mensen van nature weerstand bieden tegen verandering. Waarom is dat zo? Omdat er bij elke vorm van verandering een gevoel van onzekerheid of verlies aan controle om de hoek kan komen kijken. In sommige gevallen is dit gevoel zelfs zo sterk dat het wordt ervaren als lopen over een dun koord, gespannen tussen 2 wolkenkrabbers. Op honderden meters hoogte. Dat, mét een blinddoek op en zonder evenwichtsstok. Kan jij het je voorstellen? Niet echt een gevoel waarop je zit te wachten toch? En daarom wijs je die vorm van verandering al snel af. Behalve... als je een goede reden hebt voor de verandering.

Nu is de aanschaf van mijn nieuwe boek een grote verandering. Na het lezen ervan kijk je namelijk nooit meer hetzelfde naar tekst. Gegarandeerd. Ik begrijp dat dat voor jou net zo spannend klinkt als koorddansen op honderden meters hoogte. Geblinddoekt. Daarom geef ik jou een hele goede reden voor die verandering. Sterker nog, ik geef jou 2 goede redenen. Jij wil meer weten over mijn allernieuwste boek:

 1) omdat de eerste 50 pagina’s gratis zijn. Ik geef jou de eerste 2 hoofdstukken cadeau.
 2) omdat je als tekstschrijver of marketeer jouw resultaten in tekst kan beïnvloeden door de kennis die ik in het boek deel.

Klinkt overtuigend hè? Vooral dat ‘gratis’ en ‘resultaat’. Download daarom nu gratis de eerste 50 pagina’s. Zonder enig risico (behalve dan dat jouw blik op tekst verandert).
Over de schrijver
Sommige mensen noemen mij een woordgoochelaar. Wat ik daar zelf van vind? Sowieso deel ik de mening dat woorden iets magisch hebben. En ik weet dat door te goochelen met woorden het onmogelijke mogelijk kan worden. Zo laat ik door de inzet van 1 woord mensen denken aan een paars konijn. Ik zet de boel op z’n kop om resultaten te verhogen. Scoor met woorden.
Reactie plaatsen

meld je direct aan voor mijn inspiratiemails
 betaal niks. Nada. Noppes.
ontvang elke week mijn hersenkronkels, brainwaves en ideeën.

net als de andere 1.761 andere toffe mensen