blog-magische-woorden
Nicol_Tadema
blog-magische-woorden
02/13/2023
1 min
0

Cadeautje: de eerste 2 hoofdstukken van mijn boek

02/13/2023
1 min
0

Op bladzijde 52 van mijn nieuwe boek ‘De 7 magische woorden’ schrijf ik dat mensen van nature weerstand bieden tegen verandering. Waarom is dat zo? Omdat er bij elke vorm van verandering een gevoel van onzekerheid of verlies aan controle om de hoek kan komen kijken. In sommige gevallen is dit gevoel zelfs zo sterk dat het wordt ervaren als lopen over een dun koord, gespannen tussen 2 wolkenkrabbers. Op honderden meters hoogte. Dat, mét een blinddoek op en zonder evenwichtsstok. Kan jij het je voorstellen? Niet echt een gevoel waarop je zit te wachten toch? En daarom wijs je die vorm van verandering al snel af. Behalve... als je een goede reden hebt voor de verandering.

Nu is de aanschaf van mijn nieuwe boek een grote verandering. Na het lezen ervan kijk je namelijk nooit meer hetzelfde naar tekst. Gegarandeerd. Ik begrijp dat dat voor jou net zo spannend klinkt als koorddansen op honderden meters hoogte. Geblinddoekt. Daarom geef ik jou een hele goede reden voor die verandering. Sterker nog, ik geef jou 2 goede redenen. Jij wil meer weten over mijn allernieuwste boek:

 1) omdat de eerste 50 pagina’s gratis zijn. Ik geef jou de eerste 2 hoofdstukken cadeau.
 2) omdat je als tekstschrijver of marketeer jouw resultaten in tekst kan beïnvloeden door de kennis die ik in het boek deel.

Klinkt overtuigend hè? Vooral dat ‘gratis’ en ‘resultaat’. Download daarom nu gratis de eerste 50 pagina’s. Zonder enig risico (behalve dan dat jouw blik op tekst verandert).
Reacties
Categorieën