blog copywriting
Nicol_Tadema
blog copywriting
03/27/2024
1 min
0

Ga jij met mij mee naar de Impactversneller?

03/27/2024
1 min
0

‘We hebben duidelijk de dresscode gemist’, mompelt een man tegen zijn collega. In hun oersaaie grijze maatpak en met een ietwat afkeurende blik, lopen ze langs een groep van zo’n 100 kleurrijk en wild uitgedoste vrouwen.

Wat die mannen gaan doen is gegarandeerd 100 keer saaier dan wat ik ga doen. Ik ben namelijk een van die kleurrijk en wild uitgedoste vrouwen. En daar, in het Van der Valk in Breukelen ga ik een dag lang ontdekken hoe ik nog meer impact kan maken. Hoe kan ik sneller en duidelijker mijn boodschap vertellen? Afrekenen met mezelf klein houden?

Het wordt een dag om nooit meer te vergeten. En dus ga ik dit jaar weer, op 29 mei, naar Breukelen. Ga jij met mij mee?De Impactversneller is hét event waar Eva Brouwer jou de sleutel geeft tot maximale impact op anderen.

Wie is Eva? Eva is een van de ‘meesterbeïnvloeders’ die elk jaar op het podium staat, naast mijn held Robert Cialdini. Ze is auteur van 3 boeken. Haar laatste boek ‘In 10 stappen je podium pakken’ scoorde een nummer #1-positie op Managementboek.

In 2023 volgde ik Eva’s traject ‘Presenteer als een pro’. Kortgeleden was ik Eva’s sidekick in 2 modules van haar online academy. Dus ik heb Eva even lief aangekeken en speciaal voor jou een belachelijke korting weten te ritselen t.w.v. € 200,00.

Met de exclusieve kortingscode betaal je geen 447 maar slechts 247 (exclusief BTW). Mail mij via ikwil@scorenmetwoorden.nl voor de code en scoor daarna je eventticket hier.

En er is meer. Stuur mij even een berichtje nadat jij jezelf hebt ingeschreven met die code. Dan kunnen we na het event samen proosten op een geslaagde dag én ik regel dat jij exclusief toegang krijgt tot die 2 modules van Eva’s online academy.

Het gaat om ‘Bio-booster’ en ‘Secret Schrijftechnieken’. In de Bio-booster nemen Eva en ik je mee in hoe je een bio schrijft om jezelf als spreker te profileren bij sprekersbureaus. En in de module ‘Secret Schrijftechnieken’? Daar onthul ik 5 schrijftechnieken waarmee jij de aandacht van lezers vasthoudt en hoe je impact maakt met tekst.

 Zie je 29 me

PS Nu viel alweer de naam van dr. Robert Cialdini. Wist jij al dat ik sinds kort Cialdini Certified Coach ben en mijn trainingsaanbod heb uitgebreid met het trainingstraject ‘Beïnvloeden met resultaat’?

Reacties
Categorieën