Masterclasses Vacatureteksten schrijven

Vacatureteksten schrijven voor specialisten

Als je een tekstschrijver of copywriter en werk wil maken van vacatureteksten schrijven. Tijdens deze online masterclass van 2,5 uur leer jij:


wat vacatureteksten anders maakt.

wat een goede opbouw is.

hoe 't zit met wet- en regelgeving in vacatureteksten.

Vacatureteksten schrijven voor het brein

Als je de basis  al beheerst en verdieping zoekt. Tijdens een online masterclass van 2,5 uur ontdek jij hoe je:

het onbewuste brein beïnvloedt met tekst.

van latent werkzoekenden actieve sollicitanten maakt.

neuromarketingprincipes voor je laat werken.

vacaturetekst

De afgelopen jaren schreef ik duizenden vacatureteksten

Voor uiteenlopende bedrijven waaronder Douwe Egberts, Goodhabitz en Deloitte. Ook schreef ik 4 boeken waarin bij 3 boeken de vacaturetekst de hoofdrol heeft. In 2011 richtte ik Voor Tekst op; het enige en echte bureau dat 100% gespecialiseerd is in teksten voor de arbeidsmarkt. Ik ben co-founder van én expert Wervende teksten op het kennisplatform voor recruitment Kiqit. Als ambassadeur van Guruz breng ik de mbo-studenten en de arbeidsmarkt dichter bij elkaar. En ik deel al mijn kennis als trainer en spreker zodat ook jij kan scoren met woorden.

Uit ervaring weet ik over welke hobbels wordt gestruikeld tijdens het schrijven van vacatureteksten. De lessen die ik de afgelopen 20 jaar in de praktijk heb opgedaan tijdens het vallen (en weer opstaan) deel ik graag. En enthousiast. Zodra jij aanhaakt bij een van mijn masterclasses ervaar je het allemaal. Hoe? Tijdens mijn masterclasses deel ik in hoog tempo mijn kennis . Op zo'n manier dat jij gegarandeerd op het puntje van jouw stoel gaat zitten tijdens de masterclass. 
null