Zo'n spreker die over het podium stuitert

en die niet uitgepraat raakt over hoe jij anderen ongemerkt kunt beïnvloeden met taal.

Het gaat er niet alleen om wat je zegt maar vooral om hóé jij jouw verhaal vertelt. Zo laat ik mensen ontdekken hoe de conversie verdubbelt met 1 extra letter. En vertel ik hoe de omzet stijgt met 1 leesteken minder. Ook onthu ik Nicol wat het allermooiste cadeau binnen communicatie is. Een cadeau waarmee de verteller van het verhaal slimmer overkomt én de luisteraar of lezer sneller in actie komt.

De rode draad van mijn verhaal wordt gevormd door verschillende neuromarketingprincipes. Principes waarmee het onbewuste brein kan worden beïnvloed en het gedrag van de lezer óf de luisteraar kan worden gestuurd.

En mag ik over jouw podium stuiteren? Dan zijn een flinke dosis inspiratie, bakken energie én praktische tips inbegrepen. Na mijn sessie? Dan kijkt niemand ooit nog hetzelfde naar taal. Beloofd.

Geen grijze muis, wel een taalidioot

Of ik nu spreek over magische woorden, beïnvloeden met taal of de SUCCESS-schrijfformule: ik ken de kracht van communicatie. Snap hoe je met letters het onbewuste brein bewust kan beïnvloeden. Ervaar al >20 jaar dat én hóé taal werkt. Die kennis én ervaring deel ik graag met anderen.

Daarbij steek ik mijn enthousiasme niet onder stoelen of banken.  Wel zet ik mensen 'aan' en stuiter ik gegarandeerd over het podium (of het beeldscherm). De kans bestaat ook dat ik op een tafel ga staan of een breinbotsing bij de mensen in de zaal veroorzaak. Geen zorgen, dat doet geen pijn. Wel zorgt het voor inzichten. 

De 7 magische woorden

Ik tover 7 woorden uit de hoge hoed die elk verhaal kunnen maken óf breken. Laat de magie maar beginnen.

De kunst van het overtuigen 

Jouw lezer óf luisteraar beïnvloeden zonder dat ’ie het doorheeft én ervandoor gaan met de winst. 

SUCCESs-formule

Waarom slaan sommige teksten wél aan en andere niet? Ontdek de 6 technieken voor succesvolle content.

Eerste Hulp Bij Vacatureteksten

Het schrijven van vacatureteksten moet anders, beter én slimmer. En dat kan zonder dat daar enig budget voor nodig is. Hoe dan? Ik vertel het.


                                      null null    null   null

null null null  null null null  null  null   null 

“Een andere kijk op woorden en de werking daarvan.”

Ildikó Kalmár, director Operations bij HelloFlex People
"Heerlijk, deze inspiratiesessie met zo'n bevlogen vakidioot."
Edwin van der Sande, manager Marketing en Recruitment bij Technical Valley
“Als dagvoorzitter is Nicol vakkundig, inhoudelijk on spot, witty en super.”
Aaltje Vincent, Auteur, spreker, trainer en coach bij Aaltje Vincent & Company

Podium vrij? Laten we kennismaken.

O ja, als je een spreker of dagvoorzitter zoekt die monotoon een standaardverhaal 

komt afdraaien dan ben ik niet je vrouw. Recht voor z’n raap? Ja, dat ben ik wel.

Ervaar het door direct een kennisafspraak te plannen. Ik spreek je snel.

Plan zelf een afspraak