Boeken over tekst

voor informatie, inspiratie en gewoon lekker om te lezen

het handboek over teksten binnen recruitment en hr.

391 pagina's inspiratie, tips en voorbeelden over vacatureteksten, webteksten, social media berichten en meer.  Lekker praktisch voor recruiters, intercedenten et cetera. 

De 7 magische woorden 

waarmee jij als marketeer en tekstschrijver jouw resultaten beïnvloedt.

Ontdek de 7 magische woorden zodat jij de magische krachten ervan kan loslaten op de lezers van jouw teksten.

Verwacht Q1-2023

de onmisbare handleiding voor iedereen die regelmatig vacatureteksten schrijft.

212 pagina's met handige tips, makkelijk toe te passen principes en inspirerende voorbeelden die het schrijven van vacatureteksten eenvoudiger, doeltreffender én leuker te maken.


Als je mij vraagt wat ik het allermooiste aan mijn vak vind, dan krijg ik spontaan keuzestress. Ik kan niet kiezen tussen kennis delen, schrijven en blijven ontwikkelen. Tijdens het schrijven van boeken komt dit allemaal samen.

In de afgelopen jaren schreef ik 3 boeken: Werven met Woorden (2016), de nieuwe Werven met Woorden (2018) en Tekst werkt (2021).  Dit zijn boeken waar teksten binnen recruitment en hr centraal staan. Op dit moment werk ik aan boek numero 4. Het wordt een goochelboek voor teksteschrijver en marketeers: '7 magische woorden'.


Ik praat er graag over. Over de inhoud of de totstandkoming. Of over allebei. Tijdens een podcast. In een interview of op het podium. Nodig jij mij uit?

Plan zelf een afspraak