Ik spreek over de 7 magische woorden

tekstschrijven als een goochelaar

Woorden hebben iets magisch. Terwijl jouw publiek op het puntje van z’n stoel zit laat ik hen ontdekken:

wat de 7 magische woorden zijn.

hoe jij deze 7 magische woorden succesvol inzet.

waarom goochelen met woorden een conversieboost oplevert.

magische-woorden

Denk niet aan een paars konijn

Toch gedaan hè? Ik heb zojuist bewust jouw onbewuste brein beïnvloed. Dit deed ik omdat ik de kracht van het magische woord niet aan wilde tonen. O ja, omdat is ook een magisch woord. Waarom? Daarom.

Sommige mensen noemen mij een woordgoochelaar. Tijdens de keynote, break-outsessie of inspiratiesessie tover ik 7 magische woorden uit de hoge hoed. Da’s natuurlijk leuk, alleen heeft jouw publiek bar weinig aan de woorden op zichzelf. Dat is alsof je ze een professionele goocheldoos geeft maar niet vertelt hoe de trucs werken. Of een IKEA-pakket in elkaar laat zetten zonder een handleiding. 


Daarom deel ik niet alleen de 7 magische woorden. Ook onthul ik de geheimen, principes en methodes die schuilgaan achter deze woorden. Zodat alle aanwezigen direct na de keynote, break-outsessie of inspiratiesessie direct invloed kunnen uitoefenen op het gedrag van de lezers.

Ik deel fascinerende 

verhalen met o.a.:

marketeers.

communicatiespecialisten.

tekstschrijvers.


Na mijn goocheloptreden weten jullie hoe je: 

met 1 woord het verschil maakt.

het onmogelijke mogelijk maakt.

slim schrijft voor meer conversie.


Wat anderen over mij zeggen...

"Een andere kijk op woorden."
“Wat het mij heeft opgeleverd? Een andere kijk op woorden en de werking daarvan. Ik kijk uit naar een volgende samenwerking!”Ildiko Kalmar

HelloFlex Group

"Bevlogen vakidioot". 

“Heerlijk om een inspiratiesessie te doen met zo'n bevlogen vakidioot. Je geeft inzichten in tekst, taal en conversieschrijven en zorgt bij mij voor een drang om te verbeteren.”
Edwin van der Sande

Technical Valley

"Inhoudelijk on spot, witty en super."
“Als dagvoorzitter is Nicol vakkundig, inhoudelijk on spot, witty en super.”
Aaltje Vincent

Aaltje Vincent & company

Aukje Oostendorp

Renewi

De leukste sessie die ik heb bijgewoond!

"De leukste sessie die ik op Content Conference 2022 heb bijgewoond. Leuk en met veel enthousiasme gepresenteerd. En daar komt geen maar achter."

Sommige mensen noemen mij een woordgoochelaar

Wat ik daar zelf van vind? In elk geval deel ik de mening dat woorden iets magisch hebben. En dat je door het toveren met woorden veel kunt bereiken. Zo laat ik mensen door het juiste woordgebruik denken aan een paars konijn en voorkom ik prijspijn bij lezers van offertes. Versterk ik (werkgevers)merken en verhoog ik de resultaten. Mijn credo? Met de juiste woordkeuzes beïnvloed je jouw conversie.

Uit ervaring weet ik wat de kracht van een goede tekst is. Over ervaring gesproken, deze deel ik graag met anderen. Zeker met jullie team. Daarbij steek ik mijn enthousiasme niet onder stoelen of banken. Je merkt het vrij snel als ik 7 magische woorden uit mijn hoge hoed tover. Daarbij kan het zijn dat ik op een tafel ga staan of een breinbotsing veroorzaak. Sowieso onthul ik hoe David Copperfield het Vrijheidsbeeld liet verdwijnen toen ik nog een meisje van 7 was.

Kennis maken?

O ja, als je een spreker/dagvoorzitter zoekt die een standaardverhaal komt afdraaien dan ben ik niet je vrouw.


Recht voor z’n raap? Dat ben ik wel. Ervaar het door nu een kennisafspraak te plannen. Op een moment dat past in jouw agenda. Ik spreek je snel.
Plan zelf een afspraak