Masterclass Verhoog de response rate 

In een online masterclass van 2,5 uur ontdek je: 

opvalt met jouw InMail-/e-mailbericht.

succesvol neuromarketingprincipes inzet.

tot wel 100% response rate kan scoren.

Ik wil scoren 


hier wil ik bij zijn
7 december'22
eerstvolgende mogelijkheid
9:15 tot 12:00 uur
2,5 uur kennisdeling (+15 min break)
25 deelnemers

voor interactie

8,1
gemiddelde beoordeling

De sourcingsdruk heeft een nieuw hoogterecord bereikt

Bijna 38% van de Nederlandse beroepsbevolking is in het tweede kwartaal van 2022 minstens 1 keer benaderd door een bemiddelaar/werkgever voor een nieuwe baan. Hoe val jij tussen al dit geweld op met jouw benaderingsbericht? En hoe zorg je dat je wél een reactie ontvangt?

Tijdens de online masterclass vertellen sourcing specialist Marcel van der Meer en ik je hoe je een kwalitatief goede reactie ontvangt van een gesourcete kandidaat. En dus hoe jij je response rate verhoogt. Tot wel 100%. Dit doen we door jou mee te nemen in de geheimen van de juiste tekstopbouw en de inzet van beïnvloedingsprincipes. Je ontdekt wat Jenga te maken heeft met een sterke benaderingstekst en leert hoe je een call to action schrijft die écht tot actie aanzet.

Goed om te weten

Terugkijklink

Kort na de masterclass ontvang je een terugkijklink die 2 weken geldig is. Handig voor als je niet live kunt deelnemen of de masterclass nog een keer wil zien.

Op maat

Van te voren vragen we naar jouw leerdoelen en óf je een door jou geschreven bericht wil delen. Jouw input gebruiken we bij de ontwikkeling van de masterclass.

Keta Maria Teka, QoppoConsult

“De masterclass zit goed in elkaar en ik snap heel goed waarom het al 6x op rij is uitverkocht! Mocht je als recruiter, CPO, recruitment manager of resource consultant vastlopen in het aanspreken van kandidaten dan kan ik deze masterclass aanraden!”

Victor Kerkhof, EN HR Solutions

“Eindelijk eens een masterclass waar het concreet gaat over wat werkt en niet werkt.”

Julie de Deken, IT Ware

“Leuke en vooral praktische tips tijdens de masterclass ‘Verhoog je response rate’. Enthousiaste en inspirerende dame met enorm veel vakkennis.”

Ongeveer een week voor de masterclass vragen we je een InMail te delen zoals je die nu verstuurt. Op basis van alle ontvangen InMails maken Marcel en ik een maatwerkmasterclass. Zo kan je zomaar jouw tekst voorbij zien komen tijdens de masterclass. En hoor je wat er nog beter aan kan zodat jouw response rate omhoogschiet.

Vaste onderdelen van de masterclass zijn:

onderwerpregel.

opbouw van een InMail (ontdek de PSA-methode!).

3 magische woorden.

18 verboden woorden.

Jenga spelen.

2 beïnvloedingsprincipes.

call to action.

248,-

Duidelijkheid. Ik houd ervan.
Deze online masterclass van 2,5 uur kan jij volgen voor 248.

Per masterclass zijn er 25 plekken beschikbaar. Zo hebben Marcel en ik alle tijd om alle vragen te beantwoorden. Ook de vragen die jij via de chat kan stellen.


Eerstvolgende datum masterclass: 
Woensdag 7 december 2022
Van 09:15 uur tot 12:00 uur (da's inclusief 15 minuten break).

null                                      

Met bewezen beïnvloedingstechnieken en magische woorden kan jij het verschil maken. Dit heb ik zelf na het schrijven van duizenden teksten. Deze teksten schreef ik als intercedente en marketing manager bij een werving- en selectieorganisatie. In 2011 richtte ik Voor Tekst op; een tekstbureau dat 100% gespecialiseerd is in teksten voor de arbeidsmarkt.

Inmiddels ben ik co-founder van én expert Wervende teksten op het kennisplatform voor recruitment Kiqit. En via Scoren met woorden deel ik al mijn kennis als trainer en spreker omdat ik wil dat jij ook raak schiet.  

Een creatieve, communicatief vaardige nerd. Zo omschrijf ik mijzelf. Ik kan lastige materie overbrengen in begrijpelijke taal en weet recruiters te helpen om echt goed te leren sourcen. Boolean en goed zoeken is de basis; waar het echt leuk wordt is bij het verleiden van mensen. Met neuromarketingprincipes. Want alleen dan volgt resultaat.

Ik geef offline en online veel trainingen, workshops en spreekbeurten over de hele wereld op het gebied van sourcing, growth hacking en innovatie in recruitment.