Incompany training De 7 magische woorden

conversie uit de hoge hoed

Tijdens deze inspirerende incompany training van 4 uur ontdekken jullie:

wat de 7 magische woorden zijn.

hoe jullie deze 7 magische woorden succesvol inzetten.

waarom goochelen met woorden een boost geeft aan de conversie.

magische-woorden

Ik tover 7 magische woorden uit de hoge hoed. 

Da’s natuurlijk leuk, alleen hebben jullie bar weinig aan de woorden op zichzelf. Dat is alsof je een professionele goocheldoos hebt maar geen idee hoe de trucs werken. Of een IKEA-pakket in elkaar moet zetten zonder een handleiding. Daarom blijft het tijdens deze training niet alleen bij het delen van de woorden.

Ik vertel vooral hóé jullie de 7 magische woorden handig kunnen inzetten in tekst. Want door de boodschap goed te laten landen in het onbewuste brein van de lezer wordt het verschil gemaakt. Zelfs als het verhaal inhoudelijk hetzelfde is als dat van de concurrent. Maar omdat jullie het verhaal slimmer verwoorden, gaan jullie er met de conversie vandoor. Tussendoor vliegen de overtuigende technieken, effecten en methodes jullie om de oren. Zodat je weet hoe je bewust het onbewuste brein beïnvloedt met tekst.

Denk niet aan een paars konijn.
Toch gedaan hè? Het is de magie van woorden.

diversiteit vacatureteksten

Tof team

Writer’s block? Gebrek aan inspiratie? Als jouw team vastloopt kom ik de boel 4 uur lang wakker schudden met magische woorden en overtuigingstactieken zoals framing.

Daarvoor is wel al een basis nodig dus boek je deze training alleen voor een tof team van copywriters, tekstschrijvers, communicatiemedewerkers, online marketeers of andere tekstfanaten.

Lekker praktisch

Geen stoffige theorie, wel direct bruikbare inzichten. Ik deel herkenbare praktijkvoorbeelden en vertel over de wetenschap erachter.

De kennis die jullie opdoen is direct toe te passen bij de eerstvolgende tekst. En zo kunnen jullie direct profiteren van de resultaten.

Energie

Je hebt van die trainingen waar trainers monotoon een standaardverhaal afdraaien. Dit is niet zo’n training. Ik houd je bij de les en tover letterlijk de woorden uit de hoge hoed.


En wees gewaarschuwd: het kan zijn dat ik tijdens de training op een tafel klim of dat jij je opeens in een polonaise bevindt (waargebeurd). 

null                                      

Wat anderen vinden:

Sara Akhtar, Maasstad Ziekenhuis

Met alle feedback en praktische tips die we tijdens én na de training hebben ontvangen, zijn we direct aan de slag gegaan. We merken nu al een enorm verschil in onze werkwijze en resultaat!

Bianca Perfors, Recruiters Omgekeerd

De manier waarop je training geeft is informeel en persoonlijk, laagdrempelig. De afstemming op het niveau van de deelnemers is erg prettig. Je kan merken dat je een trainer bent, dat maakte jouw bijdrage extra waardevol!

Charlotte Olij, Deloitte

Je bent een bevlogen tekstschrijver met veel kennis van marketing en recruitment. De manier waarop je training geeft is informeel en persoonlijk, laagdrempelig. De afstemming op het niveau van de deelnemers is erg prettig.

Wat kost dat?

Duidelijkheid. Ik houd ervan. Deze incompany maatwerktraining van 4 uur bij jou op locatie kost 2648.
Da’s inclusief reistijd- en kostenvergoeding, materialen en voorbereiding. En exclusief btw.

Per training kunnen er 12 collega’s aanschuiven. Zijn er meer mensen die willen leren goochelen met magische woorden?
Laten we overleggen. 

Sommige mensen noemen mij een woordgoochelaar

Wat ik daar zelf van vind? In elk geval deel ik de mening dat woorden iets magisch hebben. En dat je door het toveren met woorden veel kunt bereiken. Zo laat ik mensen door het juiste woordgebruik denken aan een paars konijn en voorkom ik prijspijn bij lezers van offertes. Versterk ik (werkgevers)merken en verhoog ik de resultaten. Mijn credo? Met de juiste woordkeuzes beïnvloed je jouw conversie.

Uit ervaring weet ik wat de kracht van een goede tekst is. Over ervaring gesproken, deze deel ik graag met anderen. Zeker met jullie team. Daarbij steek ik mijn enthousiasme niet onder stoelen of banken. Je merkt het vrij snel als ik 7 magische woorden uit mijn hoge hoed tover. Daarbij kan het zijn dat ik op een tafel ga staan of een breinbotsing veroorzaak. Sowieso onthul ik hoe David Copperfield het Vrijheidsbeeld liet verdwijnen toen ik nog een meisje van 7 was.

Kennis maken?

O ja, als je een trainer zoekt die monotoon een standaardverhaal 

komt afdraaien ben ik niet je vrouw. Recht voor z’n raap? Dat ben ik wel.

Ervaar het door direct een kennisafspraak te plannen. Ook handig als je twijfelt welke incompanytraining past bij jouw doelen en team. Ik spreek je snel.

Plan zelf een afspraak