Eerste Hulp Bij Vacatureteksten

ook om mijn eigen pijn te verlichten

Ik zet jouw publiek aan tot verandering. 

Dit doe ik door te inspireren, informeren en te enthousiasmeren als het gaat om het meestgebruikte middel in arbeidsmarktcommunicatie.

Hoe ik dit doe? Vooral heel praktisch en met een tube anti-jeukmiddel paraat vertel ik:

waarom een vacaturetekst zo bijzonder is.

wat het beste cadeau is dat de lezer kan ontvangen. 

hoe direct de kwaliteit van sollicitaties kan worden beïnvloed.

Het is de hoogste tijd voor Eerste Hulp Bij Vacatureteksten.

 Wollige woorden. Bergen clichés. Vaag gedoe over het salaris. Ellenlange lijsten met functievereisten. En zo kan ik nog wel even doorgaan. De gemiddelde vacaturetekst doet pijn aan de ogen van de lezers. Sterker nog: 83% van de vacatureteksten scoort een onvoldoende. Bizar als je je realiseert dat de vacaturetekst dus het meestgebruikte middel in arbeidsmarktcommunicatie is.

Door slechte tot matige vacatureteksten haken potentiele kandidaten af en blijven jullie met onvervulde vacatures zitten. Elke vacature die niet (snel) wordt vervuld doet ook de organisatie pijn. In de portemonnee: het kost klanten, de productie vermindert, leveringen komen later of groeiambities moeten de ijskast in. Ook draagt een niet-ingevulde vacature bij aan de werkdruk van zittende medewerkers. Auw.

 Het is de hoogste tijd voor Eerste Hulp Bij Vacatureteksten.


"Wat heb jij liever? 50 middelmatige sollicitaties of 3 goede reacties?"

In de media

 

null       null       null      null       frank-watching

Ik verleen Eerste Hulp Bij Vacatureteksten aan o.a.:

recruitment- en hr-professionals.

ondernemers.

communicatiespecialisten.


Na mijn hulpverlening weet iedereen: 

wat in geen enkele vacaturetekst mag ontbreken.

dat vacatureteksten schrijven sneller en slimmer kan. 

hoe de (potentiële) sollicitant wordt beïnvloed. 


eerste hulp bij vacatureteksten

Een betere vacaturetekst vergroot de kansen op het
sneller invullen van vacatures. 

Tijdens deze inspirerende én praktische sessie ‘Eerste Hulp Bij Vacatureteksten’ neem ik mensen mee in hoe zij zelf hun vacatureteksten eenvoudig kunnen verbeteren. Direct de volgende werkdag. Zonder investeringen in allerlei tools of randzaken. Gewoon… door mijn praktische tips toe te passen en met een andere mindset achter het toetsenbord plaats te nemen.

Tijdens deze sessie zet ik bij de mensen oogkleppen af en de bril van de doelgroep op. Met direct toepasbare tips en slimme trucs is het schrijven van die betere vacaturetekst voor iedereen mogelijk. En is een betere kwaliteit sollicitaties binnen handbereik.

Aaltje Vincent

Aaltje Vincent & company

Inhoudelijk on spot, witty en super.

“Als dagvoorzitter vakkundig, inhoudelijk on spot, witty en super.”

De afgelopen jaren schreef ik duizenden vacatureteksten.

Voor uiteenlopende bedrijven waaronder Douwe Egberts, Goodhabitz en Deloitte. Ook schreef ik 3 boeken waarin de vacaturetekst de hoofdrol heeft. In 2011 richtte ik Voor Tekst op; het enige en echte bureau dat 100% gespecialiseerd is in teksten voor de arbeidsmarkt. Ik ben co-founder van én expert Wervende teksten op het kennisplatform voor recruitment Kiqit. Nu deel ik al mijn kennis als spreker en trainer zodat ook jij kan scoren met woorden.

Uit ervaring weet ik over welke hobbels wordt gestruikeld tijdens het schrijven van vacatureteksten. De lessen die ik de afgelopen 20 jaar in de praktijk heb opgedaan tijdens het vallen (en weer opstaan) deel ik graag. En enthousiast. Want zodra jij mij voor een groep zet ervaart jouw publiek mijn enthousiasme. Hoe? Doordat ik tijdens een keynote over het podium stuiter. Op het moment dat de mensen tijdens een webinar op het puntje van de stoel gaan zitten. Of als ik tijdens een break-outsessie op een tafel ga staan (waargebeurd). 

Eerste Hulp Bij Vacatureteksten nodig?

Ik pak de EHBV-koffer vast in en zet de sirenes aan (schrik niet). Wel 1 een kleine disclaimer vooraf: als je een spreker zoekt die monotoon een standaardverhaal komt afdraaien dan ben ik niet je vrouw.  Recht voor z’n raap? Dat ben ik wel. 
Plan zelf een afspraak