Mensen noemen mij een woordgoochelaar

En ik moet deze mensen gelijk geven. Door te goochelen met woorden kan ik het resultaat beïnvloeden. En niet alleen met woorden: wist je dat je al door de inzet van 1 letter extra jouw conversie kan verhogen?

Het gaat er namelijk niet alleen om wat je zegt maar vooral om hóé je jouw verhaal vertelt. En vanuit die visie laat ik mensen anders naar communicatie kijken. Als spreker, trainer, dagvoorzitter en auteur.

Wat anderen over mij zeggen

Vergaande kennis

"Het is een feestje om met Nicol samen te werken. Je merkt dat ze vergaande kennis heeft op het gebied waardoor je ook op inhoudelijk niveau met haar kunt sparren."

Sophie Don
Een aanrader
"Nicol neemt je mee in de wereld van tekst. Voor mij zijn de trainingen die ik bij Nicol heb mogen volgen zeer waardevol. Er is ruimte voor feedback en humor.  Kortom een aanrader."


Kim de Koning
Energiek
"Nicol is een energieke dame die graag haar kennis deelt. De manier waarop ze training geeft is informeel en persoonlijk, laagdrempelig. De afstemming op het niveau van de deelnemers is erg prettig.."
Charlotte Olij
goodhabitz    null   null         null       null       null

If you do what you love… cliché maar o zo waar

Na jaren in loondienst verscheurde ik in 2011 mijn (schijn)veilige onbepaaldetijdcontract in 1.000 stukjes. Met een eigen tekstbureau kon ik mezelf 100% richten op tekst. Voor Tekst groeide uit tot hét tekstbureau voor teksten binnen arbeidsmarktcommunicatie. De groei zorgde er ook voor dat ik alsmaar drukker werd met randzaken. En zo deed ik al een hele lange tijd niet meer waar ik écht blij van werd: mezelf 100% richten op tekst. Time for a change. Na ruim 10 jaar verkocht ik begin 2022 het tekstbureau om mezelf opnieuw onder te dompelen in de wondere wereld van woorden. Nu deel ik mijn kennis als trainer en spreker om jou te laten scoren met woorden.

On the side: 

co-founder van én expert Wervende teksten op het kennisplatform voor recruitment Kiqit.
auteur van 3 boeken over vacatureteksten: Werven met Woorden, de nieuwe Werven met Woorden en Tekst werkt.
auteur van 1 boek over het beïnvloeden met taal: De 7 magische woorden. Binnen 1 week in de top 25 van Managementboek.

In de media

 

null    null   null   null  null  frank-watching  nullnull  null

Wat lang niet iedereen van mij weet:

kan de woorden ‘abacadabra’ en 'karakteristiek' niet normaal uitspreken.

was zeker niet de beste van de klas bij het vak Nederlands.


 droomt ervan om met dolfijnen te zwemmen en een x te crowd surfen."Een persoonlijke klik, veel energie en enthousiasme. Nicol pakt het project op en neemt de leiding. Deze planmatige aanpak werkt heel prettig. De formulieren zijn makkelijk in te vullen. En de communicatie is duidelijk en to the point. Wat supersterk is, is dat Nicol vakinhoudelijk binnen no-time de juiste snaar weet te raken en voor een uniek product zorgt.


Nicol staat open voor feedback en is zij een gesprekspartner op gelijkwaardig niveau. Zij is echt een samenwerker die tot resultaat wil komen. Bovenal is Nicol een superleuk mens 😉”.

Stefanie Bakker en Andrea de Heer, 2Partners

On the side

 auteur van 4 boeken: 

De 7 magische woorden (2023), Tekst werkt (2021), Werven met Woorden (2018) en de nieuwe Werven met Woorden (2016).

expert Wervende teksten op Kiqit, het kennisplatform voor meer dan 5.500 recruitmentprofessionals

ambassadeur van Guruz, de stichting die het gat tussen mbo-studenten en de arbeidsmarkt verkleint.Voorkomen dat je urenlang naar een leeg scherm of wit vel papier staart?

meld je direct aan voor mijn inspiratiemails
 betaal niks. Nada. Noppes.
ontvang elke week mijn hersenkronkels, brainwaves en ideeën.

net als de andere 1.761 andere toffe mensen