Incompanytraining Scoren met vacatureteksten
voor recruitment / hr

 

bereik, verleid en activeer de doelgroep

Tijdens deze incompanytraining Scoren met vacatureteksten ontdekken jij en jouw collega’s binnen 6 uur:

dat vacatureteksten schrijven slimmer én sneller kan.

wat do's en dont's zijn.

hoe de doelgroep wordt bereikt én geactiveerd.

Wat anderen vinden:

Sara Akhtar, expert Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie, Maasstad Ziekenhuis

Met alle feedback en praktische tips die we tijdens én na de training Scoren met vacatureteksten hebben ontvangen, zijn we direct aan de slag gegaan. We merken nu al een enorm verschil in onze werkwijze en resultaat!

Bianca Perfors, eigenaar, Recruiters Omgekeerd

Voor mij sprong er positief uit hoe je de training Scoren met vacatureteksten h had afgestemd op het niveau van de deelnemers en hoe je ze betrok, verder aansprekende voorbeelden. . Je kan merken dat je een trainer bent, dat maakte jouw bijdrage extra waardevol!

Charlotte Olij, content marketeer, Deloitte

Je bent een bevlogen tekstschrijver met veel kennis van marketing en recruitment. De manier waarop je training over vacatureteksten geeft is informeel en persoonlijk, laagdrempelig. De afstemming op het niveau van de deelnemers is erg prettig.

Scoren met vacatureteksten

Ouch. Er is best veel mis met de gemiddelde vacaturetekst. Dat is niet alleen mijn mening. Ook blijkt uit onderzoek dat 83% van de vacatureteksten een onvoldoende scoren.

Zo worden veel vacatureteksten vanuit de organisatie geschreven in plaats van vóór de kandidaat. Zitten vacatureteksten bomvol clichés en wollig taalgebruik. Een overkill aan vereisten, clichés en spelfouten komt daar nog eens bovenop.

Herkenbaar? Zijn jullie vacatureteksten ook onder de maat? Dat is goed nieuws. Het betekent namelijk dat er ruimte is voor verbetering. Ik help jullie hoe de ruimte voor verbetering wordt verzilverd en jullie een dikke voldoende scoren met vacatureteksten. En nog belangrijker: hoe je de doelgroep bereikt, verleid en activeert. 


Jullie vacatureteksten zijn mijn uitgangspunt. De maatwerktraining Scoren met vacatureteksten is lekker praktisch, interactief en bomvol praktijkvoorbeelden. Zo kunnen jullie direct de volgende dag profiteren van alle voordelen die een goede vacaturetekst oplevert.

null                                      

Dit levert het jullie op

tijdwinst. Tijdens én na het schrijfproces.

beste verhouding kwantiteit en kwaliteit sollicitanten.

optimalere candidate experience.

sterk(er) werkgeversmerk.

betere vindbaarheid in Google for Jobs, Indeed en andere zoekmachines.

hele hr-/recruitmentteam op zelfde (hoge) niveau.

                                      

Voor wie is deze incompanytraining Scoren met vacatureteksten?

Ik heb zeker al 1.800 mensen meegenomen in hoe zij kunnen scoren met vacatureteksten. Dit zijn mensen die werken in de meest uiteenlopende sectoren. Zorg, lokale overheden, finance, IT en onderwijs. You name it. Bij scale-ups, multinationals en lokale uitzendbureaus.

De mensen met wie ik mijn kennis deel zijn meestal actief in de volgende rollen:

recruiter.

talent acquisition specialist.

Intercedent.

hr-professional.

recruitment consultant.

Denk je: ‘shoot, ik sta niet in de lijst?’ Er is ook een incompanytraining speciaal voor tekstprofessionals.. 

Wat kost zo'n training?

Duidelijkheid. Ik houd ervan. Een incompany-maatwerktraining Scoren met vacatureteksten van 6 uur bij jou op locatie kost 3148. Da’s inclusief reistijd- en kostenvergoeding, materialen en voorbereiding. En exclusief btw.

Per training kunnen er 12 collega’s aanschuiven. Wil je dat er meer mensen hun kennis verrijken over vacatureteksten? Laten we overleggen. En bij 2 of meer trainingen gaat de prijs per training flink naar beneden. Willen jullie mijn boek Tekst werkt erbij? Goed plan, laat mij weten hoeveel boeken en ik maak een speciaal voorstel. Doe ik ook als jullie kiezen voor een terugkomsessie of 1-op-1-feedback op een tekst.


Ik zet jullie oogkleppen af en de bril van de doelgroep op.

Wat staat er op de agenda?

een blik op vacatureteksten werpen. Niet letterlijk.

onzekerheid, stress en gierende zenuwen. Maar geen paniek.

de vacaturetekst doornemen. Stap voor stap. Van functietitel tot afsluiting.

slimme intakevragen om het schrijven makkelijker te maken.

inclusief communiceren om een diverse(re) doelgroep te bereiken.

stilstaan bij de wet- en regelgeving rond vacatureteksten. Niks saais aan. 

b*llsh*tbingo spelen. En ja, daar kan je prijzen mee winnen ook.

De afgelopen jaren schreef ik duizenden vacatureteksten

Voor uiteenlopende bedrijven waaronder Douwe Egberts, Goodhabitz en Deloitte. Ook schreef ik 3 boeken waarin de vacaturetekst de hoofdrol heeft. In 2011 richtte ik Voor Tekst op; het enige en echte bureau dat 100% gespecialiseerd is in teksten voor de arbeidsmarkt. Ik ben co-founder van én expert Wervende teksten op het kennisplatform voor recruitment Kiqit. Nu deel ik al mijn kennis als trainer en spreker zodat ook jij kan scoren met woorden.

Uit ervaring weet ik over welke hobbels wordt gestruikeld tijdens het schrijven van vacatureteksten. De lessen die ik de afgelopen 20 jaar in de praktijk heb opgedaan tijdens het vallen (en weer opstaan) deel ik graag. En enthousiast. Want zodra jij mij voor een groep zet ervaren jouw collega’s mijn enthousiasme. Hoe? Doordat ik tijdens de training door de zaal stuiter. Op het moment dat de mensen tijdens de incompanytraining op het puntje van de stoel gaan zitten. Of als ik tijdens de beruchte b*llsh*tbingo op tafel ga staan (waargebeurd). 


Kennis maken?

O ja, als je een trainer zoekt die monotoon een standaardverhaal 

komt afdraaien over vacatureteksten ben ik niet je vrouw. 

Recht voor z’n raap? Dat ben ik wel. 
Ervaar het door direct een kennisafspraak te plannen. Ook handig als je twijfelt welke incompanytraining past bij jouw doelen en team. Ik spreek je snel.

Plan zelf een afspraak