Masterclass Scoren met offertes

vaker een 'ja' op jouw offerte.

Je kan je focussen op dat deel van het brein waarmee jouw prospects bewust keuzes maken. Bijvoorbeeld door met allerlei specs te strooien en in te spelen op de ratio.  Of je richt je op dat deel van het brein waarmee 95% van de beslissingen worden gemaakt. Ook door jouw prospects. Hoe je dit doet?

  •  zet aandacht in als codewoord.
  •  doe de lezer pijn.
  •  creëer herkenning.
  •  pas prijspsychologie toe.
  •  speel in op de emotie.
  •  benut sociale bewijskracht.

Laat geen winkansen meer liggen. Tijdens deze masterclass neem ik jou mee in de wondere wereld van neuromarketing en deel ik wintechnieken voor offertes.

"Ik wist al dat ik nog wel wat kan leren op het gebied van offertes schrijven. Na de masterclass van Nicol weet ik dat er nog véél meer te leren valt. Nicol heeft me weten te inspireren om mezelf nog meer te ontwikkelen en verdieping te zoeken in dit onderwerp. Voor iedereen die de klantbehoefte belangrijk vindt, is dit een masterclass die je helpt om die klantbehoefte nog meer centraal te stellen! Ik ben enthousiast en ga snel met onze offerte templates aan de slag aan de hand van de bruikbare tips"
Mirte Romeijn

nieuwe datum volgt

later

9:15 tot 12:00 uur

2,5 uur kennisdeling + 15 minuten break

max. 15 deelnemers

nog 15 plekken vrij 

248,-

Wat kost de masterclass?

Hoe jij met neuromarketing bewust het onbewuste brein beïnvloedt en het gedrag van jouw prospect stuurt, dát ontdek je tijdens deze online masterclass. En dat voor maar 248 euro exclusief btw. 


Per masterclass is er plek voor maximaal 15 deelnemers. Door het aantal deelnemers beperkt te houden heb ik alle tijd heb om vragen te beantwoorden. Ook jouw vragen. 


De eerstvolgende masterclass staat gepland op: 22 september 2023.

Ook handig om te weten:

 Kort na de masterclass 'Scoren met offertes' ontvang je een terugkijklink. Deze link is 2 weken geldig. Handig voor als je niet live kunt deelnemen of de masterclass nog een keer wil zien.

De masterclass vindt plaats via MS Teams. Je ontvangt de link naar de meeting ruim van te voren.

Tijdens deze interactieve online masterclass neem ik je mee in hoe jij onweerstaanbare offerteteksten schrijft. Hierbij is het doel dat de prospect overtuigd raakt van jouw aanbod. Of je nu een offerte voor zonnepanelen, consultancy óf een cateringklus stuurt. Om dit mogelijk te maken deel ik beïnvloedingsprincipes, magische woorden en overtuigingstechnieken waarmee de kans op een 'ja' met 95% toeneemt.
Deze masterclass is voor iedereen die meer resultaat wil behalen met offerteteksten. Denk aan ondernemers, salesprofessionals, accountmanagers, consultants et cetera.  

Wist jij dat...

als jouw onderscheidende waarde helder is, de klant 20% sneller overgaat  tot aankoop in plaats van dat men kiest voor de laagste prijs?

67% van alle prospects meerdere offertes aanvraagt?

50% van de aanvragers is teleurgesteld is in de kwaliteit van de offerte?

null                                      

Ik raak niet uitgepraat over hoe jij anderen ongemerkt kunt beïnvloeden.

Ik laat mensen anders naar taal kijken. Omdat het er niet alleen om gaat wat je zegt maar vooral om hóé jij jouw verhaal vertelt. Zo laat ik je ontdekken hoe jij de conversie verdubbelt met 1 extra letter. En vertelt ik hoe de omzet stijgt met 1 leesteken minder. Ook onthult ik wat het allermooiste cadeau binnen communicatie is. Een cadeau waarmee jouw verhaal slimmer overkomt én de luisteraar of lezer sneller in actie komt.

De rode draad van mijn verhaal wordt gevormd door verschillende neuromarketingprincipes. Principes waarmee het onbewuste brein kan worden beïnvloed en het gedrag van de lezer óf de luisteraar kan worden gestuurd.

Zodra ik over jouw beeldscherm stuiter zijn een flinke dosis inspiratie, veel energie én praktische tips inbegrepen. En na mijn sessie? Na mijn sessie kijkt je nooit meer hetzelfde naar taal. Beloofd.